Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Veel rook en vlammen bij brandje in Axel

Toegevoegd: 11-05-2008, 20.12 uur
Veel rook en vlammen bij brandje in Axel
Door: Roland de Jong
AXEL - Een brandje in een speeltoestel aan de Polenstraat in Axel heeft zondagmiddag voor veel rook en vlammen gezorgd.


De brand werd rond 17.45 uur ontdekt. De brandweer van Axel rukte met één bluswagen uit om het vuur te bestrijden. Er werd gebruik gemaakt van twee stralen hoge druk om de brand te bestrijden.
 
Het vuur is vermoedelijk aangestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andere ik (vervolg) (12-5-2008 om 11:00)
Vervolg: Het gaat om mentaliteit en opvoeding. Als er wel gezien is dat er 5-6 jongeren met 2 honden al eerder bezig waren! Zeker weten dat het door verschillende Axelaars ook gezien is en dat ze weten wie het zijn. maar dit vertellen aan politie, ho maar? Jongelui bedankt, goed gedaan!!
Andere ik (12-5-2008 om 10:54)
'Er wordt te weinig gedaan in Axel voor de jeugd' zegt men. Het enige wat dan overblijft is ergens de boel gaan vernielen. En wat wordt het de volgende keer? Ik vind zo'n opmerking dan ook nergens op slaan.
Axelse (12-5-2008 om 10:53)
Waar moet dat toch heen met deze jongeren? Zet ze op de Zuidsingel en ruim de skatebaan op uit het centrum.
Axelaar (12-5-2008 om 10:51)
Eind vorig jaar aan de andere kant van de sporthal. 's Middags wederom bij de skatebaan een brandje die buurtbewoners al hebben geblust. En aan het eind van de middag dit weer. Straks gaat de sporthal nog de lucht in.
Ik (12-5-2008 om 08:29)
Als de overheid en gemeente is wat meer zouden doen voor de jeugd zouden ze dit ook niet doen. Als ze al wat maken voor hun zelf dan word het door de gemeente gesloopt. Geef ze hun eigen plekje door hun ingericht. maar nee dat kan allemaal niet. Ik begrijp hun wel hoor
Charlie (12-5-2008 om 08:27)
Vervolg: Muziek luisteren en tv kijken bv. Dan zijn ze toch bij elkaar en vervelen ze zich minder. Maar ja dat kost geld... Net dat dit allemaal geen geld kost, als ze iets kapot maken. Je moet gewoon in de jongeren investeren dan plukt iedereen de vruchten er van.
Cookie-instellingen beheren