Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel rook en vlammen bij brandje in Axel

Toegevoegd: 11-05-2008, 20.12 uur
Veel rook en vlammen bij brandje in Axel
Door: Roland de Jong
AXEL - Een brandje in een speeltoestel aan de Polenstraat in Axel heeft zondagmiddag voor veel rook en vlammen gezorgd.


De brand werd rond 17.45 uur ontdekt. De brandweer van Axel rukte met één bluswagen uit om het vuur te bestrijden. Er werd gebruik gemaakt van twee stralen hoge druk om de brand te bestrijden.
 
Het vuur is vermoedelijk aangestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter van der Spa (12-5-2008 om 14:58)
Er niets te doen voor die jongeren, is natuurlijk een dooddoener.Het heeft gewoon te maken met respect, opvoeding en normen.Toen ik zo oud was was er helemaal niets.Maar wij sloopten niets,staken niets in de brand en kregen een schop onder onze kont van een oudere als we iets verkeerd deden.
Axelse bewoner (12-5-2008 om 13:41)
Waar zijn die normen en waarden tegenwoordig. Ze slopen alles hier. Al is er genoeg te doen hoor! Ze moeten het alleen nog leren waarderen. Hopelijk een goede reden om nu een prachtspeeltuin neer te zetten. Anders zijn de kleintjes weer de dupe!
Lala (12-5-2008 om 13:08)
Geaf toch hebbe de spuitgasten ook weer wat te doen
Paul (12-5-2008 om 11:55)
Reatie op voorgaande: Ze hebben al eens een honk gekregen van gemeente op Zuidsingel en wat gebeurt ermee; ze steken het zelf in brand. Het is toch maar geld van gemeenschap het is weg gegooid geld.
Frans (12-5-2008 om 11:44)
Dit moet iemand gezien hebben,dus aangeven bij de politie. Zodat de rekening bij de ouders kan worden komt, mogelijk draagt dit dan bij aan de heropvoeding. Want de jongeren hebben tot nu meer voedig dan opvoeding gehad.
Marcel (12-5-2008 om 11:06)
Lekker makkelijk om altijd die hangjongeren de schuld te geven! Laatst zag ik 'n paar jongetjes van nog geen 10 jaar oud met een vergrootglas en 'n stuk papier leuk een fikkie aan het steken. Dit was dan midden op het voetpad en zoveel kon er niet gebeuren. Wie zegt dat zoiets hier niet is gebeurt?
Cookie-instellingen beheren