Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 139 km

Groep mishandelt jongens op camping

Toegevoegd: 14-07-2008, 11.59 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Op een camping in Scharendijke zijn maandagnacht vier mannen aangehouden wegens het mishandelen van twee jongens.


De mannen, drie heren van 17, 18 en 21 jaar oud uit Maasland en een 19-jarige inwoner van Maassluis, hadden op de camping aan de Kuijerdamseweg een 17-jarige uit Leende en een evenoude jongen uit Dordrecht mishandeld.

Bij de 17-jarige uit Leende drong de groep zijn tent binnen. Vervolgens werd hij geslagen en geschopt. Hij hield daar een gekneusde knie aan over. De andere 17-jarige liep met enkele vrienden over de camping. Ook hij werd diverse keren geslagen en geschopt.

Er is voor zover bekend geen aanleiding voor de mishandelingen. De vier jongemannen zijn naar Torentijd gebracht en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
? (16-7-2008 om 17:37)
Geplaatst politiebericht blijkt achteraf niet te kloppen. De jongen is niet in zn tent geslagen en was ook niet alLeen. hij was wel de aanleiding tot het gevecht tussen 6 uit maasland en 8 uit llimburg. Duurde slechts 1 min. tot de bewaking kwam.
JP (16-7-2008 om 16:56)
Geef deze jongens het voordeel van de twijfel. Misschien klopt dit verhaal wel helemaal niet en is de andere groep begonnen. Kom op zeg, mishandeling vindt heus niet plaats zonder aanleiding. En wat verstaan we onder mishandeling? Een gekneusde knie?
Aggie (16-7-2008 om 02:40)
Laat ze aub in Torentijd. Walcheren vakantieland voor zulke heren. Weet niet waar het mee begon, maar mishandeling kan zowiezo nooit. Kan nu niemand meer gewoon gezellig uitgaan? Nou wij wel hoor.
Rob (14-7-2008 om 18:10)
Toen ik die leeftijd had ging ik een potje voetballen op de camping met andere (vreemde) jongens, en 's-avonds disco in de kantine, kan dat tegenwoordig niet meer? Hou die jongens asjeblieft de rest van de vakantie gevangen tot de scholen weer beginnen.
Poppy (14-7-2008 om 17:25)
Van mij mogen ze nog veeel langer in Torentijd blijven zitten. Zulke mensen hoeven geen vakantie, maar kunnen beter op een strafkamp gezet worden voor een langere tijd.
Kilian (14-7-2008 om 13:05)
De heren uit Maasland en Maasluis willen zo graag de zomer in Zeeland doorbrengen? Laat ze dan lekker tot eind september in Torentijd zitten. Doe maar september 2009. En daarna moeten ze nooit meer onze provincie in mogen.
Cookie-instellingen beheren