Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
114 files van totaal 438 km

750 Euro boete voor dronken Duitser

Toegevoegd: 04-08-2008, 17.03 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - Een 43-jarige man uit Kaarst (D) heeft zondagavond een gepeperde boete gekregen nadat hij dronken achter het stuur was gekropen.


De man werd rond 23.30 uur betrapt op het Oranjeplein. De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij tweeenhalf keer zoveel had gedronken dan is toegestaan.

Door de agenten is contact opgenomen met de officier van justitie en die heeft bepaald dat de Duitser een boete moest krijgen van 750 euro. Ook kreeg hij een rijverbod van 6 uur.
 
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Claudia (4-8-2008 om 22:48)
Hé Leon, hoe vaak zie jij een dronken gentelman in het verkeer? Tenzij je zelf ook zo'n gentelman bent. Ook ik ben geen heilig boontje, maar jouw commentaar slaat nergens op. Als je wat gedronken hebt achter het stuur stapt ben je heeeeeeel fout bezig!
Siegfried (4-8-2008 om 22:39)
Willen wij nu vakantiegangers, of willen wij geen? Vindt de boete belachlijk hoog. Zeeland leeft van de vakantiegangers. Wat als zij weg blijven?
Nel dauve (4-8-2008 om 21:24)
De boete is veel t elaag en het rijverbod veel te kort. Het maakt niet uit of het een Duitser, Nederlander, Belg of Fransman is; gedronken en toch achter het stuur: voor mij mogen ze lekker gaan zitten. En auto en rijbewijs kwijt voor minstens 2 jaar, dan leren ze het volgens mij wel af.
Andere Leon (4-8-2008 om 20:27)
Leon, meestal worden dronken bestuurders aangehouden vanwege afwijkend gedrag, zoals slingeren of vreemd wegrijden of iets dergelijks, dus denk ik dat deze Duitse meneer het verdient heeft.
Nickey (4-8-2008 om 19:46)
Leon, dit is nog veelste weinig wat hij gekregen heeft. Duitser of wat dan ook, het is gewoon misdadig. Zijn vakantie doorbrengen in gevang om te kunnen nadenken over waar hij mee bezig is lijkt mij meer op z'n plaats. Zo iemand hoort niet in Nederland thuis.
Leon (4-8-2008 om 18:37)
Deze boete is te hoog, inbrekers gaan in Nederland meestal vrijuit. Dat extra genomen biertje kan zolang de man niet slingert op de weg. Mogelijk kon hij nog zich nog als een heer in het verkeer gedragen? Hieruit blijkt weer, dat we graag Duitsers bekeuren en liever niet in Zeeland terug gaan zien.
Cookie-instellingen beheren