Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 42 km

Boete na vrijpartij bij Oesterdam

Toegevoegd: 07-08-2008, 10.00 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Een vrijend stelletje heeft woensdagmiddag een boete gekregen van de politie.


Agenten namen een kijkje bij de dam nadat meerdere mensen de politie hadden gebeld met de melding dat het stelletje 'het' aan het doen was. Na wat speurwerk trof de politie het stel inderdaad aan.

Een hoop nieuwsgierigen slagen de twee van dichtbij gade en één van de melders had zelfs foto's gemaakt als bewijs voor de agenten. Op verzoek van de politie zijn de foto's weer van de digitale camera verwijderd.

Nadat de twee zich weer enigszins hadden aangekleed kregen zij een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (8-8-2008 om 10:25)
Tja wat valt hier nou over te zeggen? Gewoon niet doen, er lopen ook kleine kinderen rond. Zoek lekker een ander plekje met z'n twee-tjes waar wat minder mensen zijn. Een bekeuring...belachelijk.
Tygo (8-8-2008 om 08:38)
Nou nou nou, wat een preuts gedoe om een potje sex. laat iedereen toch lekker genieten, het is 2008 hoor!
Cleopatra (8-8-2008 om 08:17)
Het is heerlijk vrijen daar aan de Oesterdam. Ik doe het zelf al jaaaaren. Maar dan wel 's nachts hoor. Staan ze daar allemaal met nachtkijkers.
Nantes (7-8-2008 om 23:23)
Kleine kinderen zien het verschil niet eens tussen topless vrouwen of een stelletje dat het aan het doen is. En is het wel geoorloofd om met je kinderen tijdens de gayparade door amsterdam te lopen. Zelfs een boot vool met schaars geklede agenten!!
Misty (7-8-2008 om 21:30)
Als ze me met een poll vragen heeft u wel eens seks gehad in de buitenlucht zeg ik ja want wie heeft dat nou niet gedaan? Dus waarom doen ze zo moeilijk?
Lia (7-8-2008 om 21:28)
Schaam me dat ik ook uit Tholen kom. Staat overal op het nieuws. Denk ook zo in Hart van Nederland. Eerst korpschef van Zeeland nu dit, de mensen zullen wel denken wat is dat voor politie in Zeeland...
Cookie-instellingen beheren