Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boete na vrijpartij bij Oesterdam

Toegevoegd: 07-08-2008, 10.00 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Een vrijend stelletje heeft woensdagmiddag een boete gekregen van de politie.


Agenten namen een kijkje bij de dam nadat meerdere mensen de politie hadden gebeld met de melding dat het stelletje 'het' aan het doen was. Na wat speurwerk trof de politie het stel inderdaad aan.

Een hoop nieuwsgierigen slagen de twee van dichtbij gade en één van de melders had zelfs foto's gemaakt als bewijs voor de agenten. Op verzoek van de politie zijn de foto's weer van de digitale camera verwijderd.

Nadat de twee zich weer enigszins hadden aangekleed kregen zij een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Spencer hendriko (7-8-2008 om 21:11)
In sommige voorgaande reacties gaan mensen zonder reden homo's veroordelen. Er is geen enkele aanwijzing waarom homo's het vaker in de buitenlucht zouden doen dan andere mensen. Ga zeker de politie niet voor waarschuwen, die hebben wel wat beters te doen!
Goesje (7-8-2008 om 20:03)
Zeuren met zn allen we zien de politie nooit. Nee als ze voor dit soort gezeur gebeld worden. Wat zijn we zelfredzaam zeg. Loop door of zeg er wat van maar de politie bellen. Dan de "helden" die het filmen. Mag hopen dat een toerist uit de grote stad dit artikel niet leest. Die komt niet meer bij.
Visser (7-8-2008 om 20:01)
Wat kinderachtig ze moeten eens bij de surfput ( kreekraksluizen) gaan kijken. Kunnen ze geld verdienen. Je kunt er nog niet normaal gaan vissen. Zo agent, ga je gang.
Jacco en lian (7-8-2008 om 19:56)
Waar hebben ze een boete voor gekregen, lagen ze op het gras of zo?
Boris (7-8-2008 om 19:54)
Heeft de politie wel echt goed gekeken of alle foto's er afgewist waren voor je het weet zwerf je rond op internet.
Marian (7-8-2008 om 19:41)
Make love not war!! met z'n allen op de dam!
Cookie-instellingen beheren