Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwing voor oplichters aan deur

Toegevoegd: 07-08-2008, 14.18 uur
Door: Politie Zeeland
MIDDELBURG - De politie vraagt de burgers alert te zijn op personen die onder valse voorwenselen abonnementen afsluiten.


Aanleiding voor de waarschuwing is een voorval dat zich woensdag voordeed in Zierikzee. Daar kwamen twee jongens die zich uitgaven voor medewerkers van KPN aan de deur bij een vrouw. Ze hadden een aanbieding.

Mevrouw werd gevraagd € 2,50 te betalen en tevens werd haar gevraagd haar handtekening onder een machtigingsformulier te plaatsen. Daarna worden er middels die machtiging geld van de rekening afgeschreven.
 
 

Landelijk zijn er vele gevallen bekend van deze handelswijze. De betrokkenen worden hierna dikwijls geconfronteerd met afschrijvingen voor niet gewenste diensten. Ook voor het opzeggen van 'het abonnement' wordt weer geld gevraagd.

De politie raadt mensen aan niet in te gaan op dergelijke 'aanbiedingen'.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jojo (7-8-2008 om 16:26)
Ja mensen kijk uit gisteren was het prijs in zierikzee. De ene man is ongeveer 1.70. Hij stond aan een deur en die vrouw heeft wel ja gezegd. Toen ze er klaar waren zijn ze in een zwarte auto gestapt waar er nog twee in zaten. Ik heb het zelf gezien, ze zijn oplichters.
Cookie-instellingen beheren