Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman rijdt 63 km per uur te hard

Toegevoegd: 16-08-2008, 15.20 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Een jongeman is vrijdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij was betrapt terwijl hij maar liefst 63 kilometer per uur te hard reed.


De man, een 20-jarige automobilist uit Oost-Souburg, werd rond 20.20 uur betrapt op de Europaweg West. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 143 kilometer per uur over die weg. Er geldt ter plekke echter een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ter plekke ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (16-8-2008 om 17:04)
Blij dat zo'n wegpiraat even uit het verkeer is verdwenen. Bij een vogende keer rijbewijs nog langer kwijt.
Dennis (16-8-2008 om 16:32)
Dat je te snel rijdt wil nog niet zeggen dat het gevaarlijk is, ik bedoel op een rechte weg zonder verkeer kun je makkelijk 200 rijden bij wijze van spreken. Dat het niet mag is wat anders... Ik vind het wat snel geoordeeld dat er slachtoffers hadden kunnen vallen! Wel logisch dat hij gepakt is...
Kelly (16-8-2008 om 15:48)
Dat is heel fijn dat deze jongeman gepakt is want deze jongeman is nog lang niet aan een rijbewijs toe. Dit bedoel ik niet kwetsend, maar beschermend naar onschuldige eventuele slachtoffers die hij had kunnen maken als hij niet betrapt en gepakt was geweest.
Cookie-instellingen beheren