Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 294 km

Vandalen maken tunneltje tot sneeuwlandschap

Toegevoegd: 10-09-2008, 23.39 uur
Vandalen maken tunneltje tot sneeuwlandschap
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vandalen hebben woensdagavond in Middelburg het tunneltje bij het NS-station in Middelburg omgetoverd tot een sneeuwlandschap.


In het fietsers- en voetgangerstunneltje, dat de kanaalzijde met de wijk Dauwendaele verbindt, werd rond 23.10 uur een grote poederblusser leeggespoten. Het tunneltje was daardoor helemaal bezaaid met het witte poeder.

Aanvankelijk dachten mensen die de stofwolk zagen dat er brand woedde en zodoende werd de brandweer gebeld. Die constateerde dat er sprake was van vandalisme en dat er geen gevaar was voor de omgeving.

Het poeder zal worden opgeruimd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (11-9-2008 om 14:59)
Geweldige actie, heb dit zelf ook ooit eens gedaan toen ik 12 was, wilde graag een witte kerst. Maar in nederland krijg je die niet. Maar ja ik was toen 12...Heb wel alles schoon moeten maken onder begeleiding van de politie..dat was wat minder.
Peet (11-9-2008 om 12:18)
Mario stel je voor dat je daar loop en ingesloten ben door vuur en dat je dan uiteindelijk in beverwijk terecht kom met brandwonden omdat die kwajongens zoals jij ze noem de brandblusser te pakken hebben gehad en jij niet geholpen kon worden, zeg je dan ook nog... Ach ik ben ook jong geweest?
Arie (11-9-2008 om 11:42)
Stel jullie toch niet zo aan joh. Wie weet is het hun eigen brandblusser wel? Niemand hier is ooit jong geweest zeker?? Maar wel allemaal gelijk een oordeel klaar....
Mario (11-9-2008 om 11:20)
Mensen kom op zeg in welk jaartal leven jullie? Dit is toch duidelijk een kattenkwaad streek zijn jullie zelf niet jong geweest? Oh nee jullie deden dit soort dingen natuurlijk heilige boontjes. Kom op zeg zie nog ergens de humor van in.
R (11-9-2008 om 10:54)
Opzich wel een leuk geintje, als je de blusser gewoon prive had gekocht. Maar als deze blusser van de NS is moet je wel eventjes nadenken over de gevaren als hij er niet meer hangt/staat.
Jan van Souburg (11-9-2008 om 08:59)
@mimi, u heeft helemaal gelijk dat er veel geld wordt verspild waar mensen levens mee gered kunnen worden, dit is hier ook een voorbeeld van! Met reddingsmiddelen zoals brandblussers speelt men niet!!!
Cookie-instellingen beheren