Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 256 km

Vandalen maken tunneltje tot sneeuwlandschap

Toegevoegd: 10-09-2008, 23.39 uur
Vandalen maken tunneltje tot sneeuwlandschap
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vandalen hebben woensdagavond in Middelburg het tunneltje bij het NS-station in Middelburg omgetoverd tot een sneeuwlandschap.


In het fietsers- en voetgangerstunneltje, dat de kanaalzijde met de wijk Dauwendaele verbindt, werd rond 23.10 uur een grote poederblusser leeggespoten. Het tunneltje was daardoor helemaal bezaaid met het witte poeder.

Aanvankelijk dachten mensen die de stofwolk zagen dat er brand woedde en zodoende werd de brandweer gebeld. Die constateerde dat er sprake was van vandalisme en dat er geen gevaar was voor de omgeving.

Het poeder zal worden opgeruimd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JohnP (11-9-2008 om 08:43)
@mimi als alle mensen in de sloot springen doe jij het toch ook niet. dat geld hetzelfde voor de verkwisting die er volgens jou is, dan doe je dit soort acties toch ook niet. Dit is geen kwajongensstreek meer, maar gewoon vandalisme wat hard aangepakt moet worden!!
Mimi (11-9-2008 om 07:49)
@Mopperkontjes hieronder: er staat nergens dat de blusser gestolen is. En er wordt zoveel geld verkwist waar je levens mee kan redden dat ik hier niet echt kwaadaardigheid in kan zien. Hooguit een beetje ongemak voor de mensen die door het tunneltje moeten.
Franklin (11-9-2008 om 00:11)
Hier is dus helemaal niets grappigs aan.Deze vandalen brengen andere mensen in gevaar. Hulp/blus en noodmiddelen kunnen levens redden, maar dan moeten ze wel op de plaats hangen waar ze horen. NIet door een stelletje imbicielen zijn weggenomen en leeggespoten in een tunneltje. Zwaar straffen dus.
Monique (11-9-2008 om 00:09)
Ik ben het helemaal met Annemieke eens.
Annemieke (10-9-2008 om 23:53)
En als die blusser nou gestolen is en er hierdoor geen brand geblust kan worden?? Echt te gek voor woorden zulke 'grappen'!
David (10-9-2008 om 23:47)
Opzich vind ik dit dan wel weer een grappige actie. Echt zo een kwajongen streek. Er wordt verder niks vernield ofzo. Alleen jammer dat het ons weer geld kost om het op te ruimen.
Cookie-instellingen beheren