Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 249 km

Bevrijding na ongeluk op A58 bij Kapelle

Toegevoegd: 11-09-2008, 20.26 uur
Bevrijding na ongeluk op A58 bij Kapelle
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De brandweer heeft donderdagavond een 24-jarige vrouw uit Arnemuiden bevrijd na een aanrijding op de A58 tussen Goes en Kapelle.

De vrouw was bezig met een inhaalmanoeuvre en reed daarom op de linker rijstrook. Op dat zelfde moment reed schuin voor haar op de rechter rijstrook een auto. Deze gaf richting aan naar links en reed vervolgens gelijk de linker rijbaan op.


De 24-jarige automobiliste schrok hiervan, stuurde naar links waarna ze de macht over het stuur verloor. Haar auto schoof achterstevoren de weg af en belandde via de berm in de bossages naast de snelweg. De auto kwam in de bossages tot stilstand.

Omdat de bestuurster last had van haar nek, werd de zijkant van haar auto door de brandweer van Kapelle opengeknipt. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Daar bleek dat haar verwondingen meevielen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaoz (13-9-2008 om 10:19)
Yup bij rijlessen leer je; binnenspiegel, buitenspiegel, dode hoek (en dan nog een keer) voor je een verkeersactie onderneemt. Dus de doorrijder heeft een steekje laten vallen, maar ook het slachtoffer, want ik geef in zulk soort situaties altijd een ram op m'n claxon, want het gebeurd veel vaker.
Remco (12-9-2008 om 20:15)
Pff, en daarom heet iets wat niet zou moeten gebeuren dan ook een ongeval. Ik neem aan dat jullie perfect zijn, ik in elk geval niet.
Brandweerman (12-9-2008 om 18:28)
Klopt John icidentmanagement noemen we dit. Bij een dergelijk ongeval worden politie, brandweer en ambulance tegelijk gealarmeerd. Ook RWS is in no time ter plaatse met aktiewagens. Dat was vroeger wel anders sjappo!
Maestro (12-9-2008 om 15:13)
@Remco: Op het moment dat het werd veroorzaakt, kan ze in de dode hoek hebben gezeten=dus een "niet kijkende" inhaalmanouvre. Kan gebeuren, maar tijdens je autorijlessen benje geleerd regelmatig in de spiegels te kijken, dus zoiets zie je dan echt wel in je spiegels. Geen overhaaste conclusies dus.
Vonck (12-9-2008 om 14:10)
Remco.. Vandaar dat je bij het behalen van je rijbewijs leert om over je schouder te kijken bij een dergelijke manouvre.
Machteld (12-9-2008 om 12:54)
Mijn zoon werd op gelijke wijze klemgereden, raakte de vangrail, en veroorzaker reed door. Maar een slimme getuige gaf het door aan de politie! Dat was boffen. Al bij Goes werd de dader aangehouden, terwijl het ter hoogte van Middelburg gebeurde. Jammer dat je zo'n getuige nooit echt kunt bedanken.
Cookie-instellingen beheren