Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controles Koopmansvoetpad Oost Souburg

Toegevoegd: 17-09-2008, 15.39 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg zijn de afgelopen dagen diverse bekeuringen uitgedeeld bij controles na klachten van omwonenden van het Koopmansvoetpad.


Op het fietspad mag uitsluitend gefietst worden en door omwonenden wordt nogal eens geklaagd over rondscheurende brommers en snorfietsers die zich daar niet aan de regels houden.

Gisterochtend zijn er in tijd van een half uur (tussen 08.00 en 08.30 uur) vijf bekeuringen uitgeschreven voor het brommeren danwel snorren op het fietspad. Vandaag stonden de agenten er tussen 07.30 en 09.00 uur en werden er nog eens 19 bestuurders bekeurd. In de toekomst gaan de agenten meer van dit soort controles houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Labrador (17-9-2008 om 21:30)
Goed dar er gecontroleerd wordt. Levensgevaarlijk al dat gebrom op een fiets pad. Dit zou vaker en overal waar gefietst wordt moeten. Zo ook in Middelburg, Overloper naar het ROC toe.
Kevin (17-9-2008 om 21:30)
Zeer goede zaak! ik fiets er vaak op de dinsdag avonden naar Middelburg over en ook weer terug. En het viel me ook op dat ik regelmatig scooters voorbij zag komen daar, zelfs ook zonder licht in het donker!!! Dit is echt levensgevaarlijk!!!!
Moppie (17-9-2008 om 21:24)
Tjonge tjonge, 19 in zo'n korte tijd vanmorgen!! Het is echt te gek daar, crossen doen ze. Als ik er met mijn dochter rijdt wordt je zo voor je sokken gereden, ze minderen ook geen snelheid weet je. Goed controle en nou volhouden!!
Nickey (17-9-2008 om 21:04)
Mogen ze dan ook es doen aan de Overloper in Dauwendaele. Zou ook hier niet verkeerd zijn.
Ina (17-9-2008 om 20:17)
Fijn dat er nu eindelijk iets aan gedaan wordt maar dit wel een paar weken vol houden anders zijn we zo weer terug bij af
Charry (17-9-2008 om 19:57)
Ik wil ff een mening kwijt en hoop niet op boze reacties. Ik vind het raar want wij moeten helemaal omrijden om daar te komen. Ieder zijn mening maar het is nou eenmaal zo. Er staat ook een bord 30km zone aan de ene kant. Weet niet waar die hoort, ik dacht bij koopmansvoetpad. Blijkbaar niet dus.
Cookie-instellingen beheren