Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje zwaargewond na ongeluk in Goes

Toegevoegd: 22-09-2008, 14.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is maandagmorgen een 6-jarig meisje zwaargewond geraakt nadat ze werd aangereden door een vrachtwagen.


Het meisje fietste rond 09.00 uur achter haar moeder over de Buys Ballotstraat en wilde de Patijnweg oversteken. De vrachtwagen, welke werd bestuurd door een 37-jarige man uit Breda, reed eveneens over de Buys Ballotstraat en draaide rechtsaf de Patijnweg op.

Het meisje kwam hierbij onder de vrachtauto terecht. Ze raakte zwaargewond. Ze werd eerst per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes maar werd kort daarna per traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (23-9-2008 om 21:51)
Heel verschrikkelijk om dit te zien gebeuren ik was een bestuurder achter de vrachtauto. Mensen heel veel sterke,de ouders,en niet te vergeten de chauffeur.Kan iemand mij ook vertellen hoe het met het meisje gaat? Fietsers in het verkeer kijk alsjeblieft zelf ook goed om je heen of alles goed gaat
Truckster (23-9-2008 om 18:09)
Allereerst veel sterkte voor alle betrokkenen! Maar laat je kind voor je fietsen en niet achter je zeker als ze zo klein zijn!!!
K (23-9-2008 om 17:55)
Veel sterkte voor de ouders maar zeker ook voor de chaffeur,als ik dit zo lees stonden de fietsers in de dode hoek en heeft de chaffeur ze niet kunnen zien,ben zelf chaffeur en dit is je ergste nachtmerry,ik hoop dat de chaffeur zijn werk kan blijven doen. keep the fait
Jan P (23-9-2008 om 17:11)
Goes genomineerd voor fiets stad 2008?? Als je ergens met je auto of vrachtwagen moet uitkijken is het Goes wel. Kwam er regelmatig met de vrachtwagen, maar met al die fietspaden die voorrang hebben was het serieus opletten.
John (23-9-2008 om 16:44)
Natuurlijk is dit vreselijk voor het kind en ouders en we kunnen wel altijd de gemeente de schuld geven, maar ik fiets veel en ik zie zoveel dat de ouders voorop en het kind achter hun fietsen. Voor alle ouders een tip laat het kind naast je of voorop rijden.
B (23-9-2008 om 15:45)
Wat erg! ALLE betrokkenen STERKTE!!! Ik weet niet wat ik moet zeggen. Beterschap. De verkeerssituatie in Goes moet idd op een aantal plaatsen eens veranderen, zeker voor fietsers veiliger worden
Cookie-instellingen beheren