Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulst breidt 30 kilometer zone verder uit

Toegevoegd: 09-12-2008, 13.44 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De gemeente Hulst gaat binnenkort een nog groter deel van Hulst aanwijzen als 30 kilometer zone. Dat wordt gedaan om de verkeersveiligheid te verbeteren.
 
De gehele binnenstad alsmede een gedeelte van de Stationsweg waren al aangewezen als 30-zone. Het college wil dit gebied echter verder uitbreiden in zuidelijke richting.


In de toekomst moeten hierdoor ook het overige gedeelte van de Stationsweg, het zogenaamde Scharnier, een gedeelte van Van der Maelstedeweg, het Stationsplein, het Havenfort en de Steensedijk bestempeld worden als 30 kilometer gebied.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Clooney (9-12-2008 om 21:15)
Het is gewoon belachelijk,de drukke plekken oke maar die andere uitbreiding is gewoon mensen kloterij
Patrick Geerts (9-12-2008 om 20:40)
Het Scharnier?! 30km/hr? Kom nou, die snelheid haalt geen mens daar! Die borden kunnen ze beter ergens plaatsen. Bij een gevaarlijke verkeersituatie misschien? Of bestaan er borden met -30 er op? Ja ik weet het, het zijn wat flauwe opmerkingen,dat Scharnier,daar moet ik steeds om lachen. Groetjes.
Frans (9-12-2008 om 18:55)
Beetje onzinnig, lijkt me. Als het druk is staat al het verkeer toch stil. En gebeuren er hier zoveel ongelukken dan? Ik zie eigenlijk nooit iets. Ja, wel dat ze bij mij (in een 30 zone) met 60 voorbij scheuren en dat daar niets aan gedaan wordt.
Matthijs (9-12-2008 om 18:35)
Nog meer van die onzin zones. Wederom word veiligheid als drogreden gebruikt voor schaamteloos kasspekken.Laten we dan maar 1km zones aanleggen dan gebeuren er nog minder ongelukken. Als iedereen nou gewoon eens een keer uit z'n doppen kijkt. dat zal veel meer helpen.
Joost (9-12-2008 om 17:39)
Geweldig nieuws.graag uitbreiden naar "GROOT HULST' en vooral kontrole uitoefenen!!!!
Alexis (9-12-2008 om 16:55)
Nou nou en eindelijk gaan ze er iets aan doen VERGEET DE TRUMANLAAN ENZ NIET EN DE MOERSCHANS ZIJN OOK VAN DIE RACEBANEN..:(
Cookie-instellingen beheren