Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulst breidt 30 kilometer zone verder uit

Toegevoegd: 09-12-2008, 13.44 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De gemeente Hulst gaat binnenkort een nog groter deel van Hulst aanwijzen als 30 kilometer zone. Dat wordt gedaan om de verkeersveiligheid te verbeteren.
 
De gehele binnenstad alsmede een gedeelte van de Stationsweg waren al aangewezen als 30-zone. Het college wil dit gebied echter verder uitbreiden in zuidelijke richting.


In de toekomst moeten hierdoor ook het overige gedeelte van de Stationsweg, het zogenaamde Scharnier, een gedeelte van Van der Maelstedeweg, het Stationsplein, het Havenfort en de Steensedijk bestempeld worden als 30 kilometer gebied.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freekjan (9-12-2008 om 16:31)
Vindt ik niet fijn. Het duurt zo veel te lang voor ik thuis ben... Ik zou het liever bij 50 houden of zelfs meer...
Livingstonestraatbewoners (9-12-2008 om 16:20)
Hier wordt de 30 km niet gerespecteerd, gemiddeld rijden ze hier 60. wat wil je ook, een rechte straat zonder ook maar 1 drempel. gemeente Hulst bedankt voor uw medewerking aan de verkeersveiligheid van onze kinderrijke straat
FreekJan (9-12-2008 om 14:51)
Jammer. Duurt het weer een uur voor ik thuis ben. Laat mij nou gewoon met 70 door de stad rijden... wat is nou het probleem?
Cookie-instellingen beheren