Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen zeer ernstig mishandeld in Zierikzee

Toegevoegd: 26-12-2008, 10.55 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is donderdagavond een 18-jarige jongen uit die plaats ernstig gewond geraakt bij een vechtpartij. Er zijn twee arrestaties verricht.


De 18-jarige werd rond 21.30 uur op de Raveloostraat in het gezicht geschopt door twee jongens van 14 en 15 jaar oud uit Zierikzee. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij gisteravond laat nog onder een scan moest. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond in het gezicht. De beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en hierna ingesloten in een politiecel in het huis van bewaring Torentijd. Zij hebben nog geen verklaring afgelegd. 

De jongen heeft een gebroken jukbeen, een gebroken oogkas en een gebroken neus opgelopen als gevolg van de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (26-12-2008 om 15:01)
Zooooo dat wordt zeker vuurwerk prikken voor de daders..........
Joeri (26-12-2008 om 14:59)
Niet normaal dit. Waarschijnlijk krijgen ze een taakstraf van ongeveer 100 uur en zijn ze der weer van af. Welkom in nederland! Een land waar alles kan en mag. Aanpakken zulke laat ze maar jaartje of wat zitten.
Anoniem (26-12-2008 om 14:36)
Volgens mij zou het echt niet uit mogen maken op WELKE dag het gebeurd. Wat de reden ook geweest is, binnenin de kinderen die dit een ander aandoen zit agressie. En dát moet eruit. Begeleiding op professioneel nivo???
Wijsheid (26-12-2008 om 14:32)
Ik vind de reacties allemaal een beetje simpel hier. wie weet wat aan dit incident is vooraf gegaan? juist, niemand dus ! misschien heeft het "slachtoffer" het zelf wel uitgelokt? niemand weet het, dus kom a.u.b. niet met van die domme opmerkingen ! hoor eerst 2 kanten van het verhaal
Rien (26-12-2008 om 14:09)
Kinderen maken is makkelijker dan kinderen opvoeden. Dus als je er geen verstand van hebt begin er dan niet aan. Het ergste is dat dit bij mij in de buurt is gebeurt. Kun je na gaan wat voor schorum hier ook al rondloopt, trouwens in het slingerbos gebeurt van alles en er wordt niets aan gedaan
Ton (26-12-2008 om 13:44)
Waar gaan we naar toe in dit land? Spuit een eiland voor de kust op en plaats er een soort Älcatras" bajes op met zware bewaking. Daar hoort dit stel raddraaiers thuis. Dat is mijn kerstgedachte. Ik wens het slachtoffer en zijn familie heel veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren