Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen zeer ernstig mishandeld in Zierikzee

Toegevoegd: 26-12-2008, 10.55 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is donderdagavond een 18-jarige jongen uit die plaats ernstig gewond geraakt bij een vechtpartij. Er zijn twee arrestaties verricht.


De 18-jarige werd rond 21.30 uur op de Raveloostraat in het gezicht geschopt door twee jongens van 14 en 15 jaar oud uit Zierikzee. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij gisteravond laat nog onder een scan moest. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond in het gezicht. De beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en hierna ingesloten in een politiecel in het huis van bewaring Torentijd. Zij hebben nog geen verklaring afgelegd. 

De jongen heeft een gebroken jukbeen, een gebroken oogkas en een gebroken neus opgelopen als gevolg van de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sterkte (26-12-2008 om 13:28)
Sterkte gewenst voor de jongen en zijn familie. Hopen dat dit goed afloopt. Daarna een flinke som schadevergoeding eisen tegen die laffe jongetjes. Desnoods ouders alles laten betalen. Wat een laffe streek is dit zeg.
Marino (26-12-2008 om 13:08)
Dit is diep triest,die twee moesten eigenlijk hetzelfde ondergaan dan weten ze hoe het voelt voor het slachtoffer en famillie want deze mensen zijn er ook slachtoffer van geworden.Hou ze maar een tijdje vast,kunnen ze eens nadenken als ze dat kunnen????
Ivo (26-12-2008 om 12:54)
Laat ze maar net zo lang zitten als het slachtoffer nodig heeft om volledig te herstellen ditt heeft niks met kerst te maken op andere dagen hoort dit ook niet .
Frans Rietmeijer (26-12-2008 om 12:40)
Natuurlijk moeten de daders gestraft worden, wat moet je anders? Maar zijn we niet veel te laat? Hoe komen die knapen zover dat ze een slachtoffer, als dat op de grond ligt nog slaan en schoppen? Hoe krijgen we het voor elkaar om ervoor te zorgen dat het niet zover komt met onze zonen?
Ik (26-12-2008 om 12:40)
Ik ben het helemaal eens met ano niet meer vrij laten tot januari is niet meer normaal tegen wordig laat ze als maar betalen geeft niets strafen deze mensen
Bram (26-12-2008 om 12:33)
Deze jongens moeten een ongenadig pak op hun donder krijgen,zo dat ze er maanden last van hebben.
Cookie-instellingen beheren