Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Drijvende woning Veerse Meer losgeslagen

Toegevoegd: 19-01-2009, 10.06 uur
Drijvende woning Veerse Meer losgeslagen
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - De drijvende modelwoning op het Veerse Meer is in de nacht van zaterdag op zondag losgeslagen en op de glooiing terecht gekomen.


Medewerkers van het Waterschap Zeeuwse Eilanden hebben het drijvende huis samen met vrijwilligers van het KNRM-station Veere weer op zijn plaats gelegd.

De woning, ontworpen door architect Piet Boon, ligt sinds juli op het water nabij de Veersegatdam. Het huis is dagelijks tussen 11.00 en 17.00 uur te bezichtigen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lucien (19-1-2009 om 12:46)
Beetje kort door de bocht heren . Als je een beetje de media volgt zul je zien dat we op een bepaald moment niet anders kunnen dan bouwen op het water . En niet te vlug oordelen als je de toedracht niet weet van hoe dit gebeurt is .
Axelaar (19-1-2009 om 11:25)
En dit moet de toekomst worden? Wonen op het water. Er zijn al plannen voor hele drijvende wijken. Liggen we straks allemaal stuurloos op de Noordzee?
Verkoper (19-1-2009 om 11:04)
Dat is mooie reclame dan... Snap zowieso niet wie op het water wil wonen, plek genoeg op het land hoor...
Cookie-instellingen beheren