Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt 100 km per uur te hard

Toegevoegd: 24-01-2009, 15.07 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vannacht achter een automobilist aangezeten die 100 kilometer per uur te hard reed. Vanwege de veiligheidsrisico's moest de achtervolging worden gestaakt.


De politie wilde de automobilist op de Zuidlandstraat in Terneuzen controleren en gaf hem zodoende een stopteken. De bestuurder negeerde dit en reed de Axelsestraat op. Hij voerde de snelheid op tot 100 kilometer per uur.

Vervolgens reed hij met volle snelheid door het rode licht en reed hij richting Zaamslagveer. Op de Reuzenhoeksedijk reed hij 160 waar 60 is toegestaan. De automobilist nam volgens de politie grote risico's en reed erg gevaarlijk en onverantwoord.
 

De agenten van de verkeerspolitie wilden dezelfde risico's niet nemen en raakten hem zodoende kwijt. De politie heeft de zaak in onderzoek .


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (25-1-2009 om 04:06)
Erg flauw dat zo'n achtervolging gestaakt wordt, de politie heeft toeters en bellen + mooie verlichting, die ziet/hoort iedereen op tijd, waarschijnlijk is deze persoon gewoon ontkomen doordat de politie het niet bij kon houden en schrijven ze vervolgens dat het om de veiligheid ging..
J. de vos (24-1-2009 om 22:21)
Stop die vergelijking met die cowboys uit de VS eens,heb je hier al eens 10,12 politieauto,s achter een verdachte aan zien rijden,belachelijk,ik kan de politie hier best begrijpen dat ze hun leven niet in de waagschaal willen stellen,die verdachte word vroeg of laat toch wel gepakt.
X (24-1-2009 om 22:07)
Er zijn al zoveel dodelijke ongelukken gebeurd op die verschrikkelijke Reuzenhoeksedijk. 1 klein stuurfoutje en ze waren met 160 km/u tegen een boom die pal naast de weg staat gereden. Ze hadden beter moeten weten! Goed dat de politie zelf geen risico's nam!
Vonck (24-1-2009 om 19:45)
Ze moeten eens een voorbeeld nemen aan de VS.. Niet stoppen? Dan helpen ze je wel even stoppen..
Pol (24-1-2009 om 19:15)
Tja goed is het niet, maar het komt er op neer als je de reacties hier leest dat er niemand te hard rijdt!!!!!
Nachtdienst Telegraaf Zeeuws Vlaanderen (24-1-2009 om 18:56)
Vakmanschap van Politie Terneuzen, geen risico's voor anderen en hunzelf. Dat is even nadenken. Perfecte actie.
Cookie-instellingen beheren