Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt 100 km per uur te hard

Toegevoegd: 24-01-2009, 15.07 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vannacht achter een automobilist aangezeten die 100 kilometer per uur te hard reed. Vanwege de veiligheidsrisico's moest de achtervolging worden gestaakt.


De politie wilde de automobilist op de Zuidlandstraat in Terneuzen controleren en gaf hem zodoende een stopteken. De bestuurder negeerde dit en reed de Axelsestraat op. Hij voerde de snelheid op tot 100 kilometer per uur.

Vervolgens reed hij met volle snelheid door het rode licht en reed hij richting Zaamslagveer. Op de Reuzenhoeksedijk reed hij 160 waar 60 is toegestaan. De automobilist nam volgens de politie grote risico's en reed erg gevaarlijk en onverantwoord.
 

De agenten van de verkeerspolitie wilden dezelfde risico's niet nemen en raakten hem zodoende kwijt. De politie heeft de zaak in onderzoek .


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordy (24-1-2009 om 18:31)
@Ronny: Enige vorm van inzicht ontbreekt een beetje in je reactie. Ook al hadden ze een DB9, het gaat om het risico wat de politie niet wilde nemen.
Baas (24-1-2009 om 18:09)
Die agenten hier in Zeeland zijn niets gewend!
Henk (24-1-2009 om 17:48)
Tja, en bij het zoveelste dodelijke ongeval mag de politie weer aanbellen bij de nabestaanden het slechte nieuws brengen, wat een domoor! hopelijk hebben ze zijn kenteken, dan is hij flink de klos, artikel 5 : noooooooooooit meer laten rijden deze gek!
Oc (24-1-2009 om 17:24)
Idioot rijgedrag!!!!!opsluiten. Een gevaar voor anderen en voor zichzelf,goede zet van de politie om de achtervolging te staken
Mario (24-1-2009 om 16:45)
Ik vind het een verstandige aktie van de poltie om de achtervolging te staken ( in tegenstelling dan Amerika) Zo worden andere mensen niet in gevaar gebracht en het leven van de dader en de politie zelf niet op het spel gezet. Ik zou als politie agent niet graag de ander de dood injagen.wie dan ook
Ronny (24-1-2009 om 16:30)
Dit is de zoveelste keer dat de Politie de achtervolging staakt! Wordt het niet eens tijd voor een Politie-Subaru WRX? Zo sta je als Politie toch voor joker ?
Cookie-instellingen beheren