Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nepglazenwasser actief in Middelburg

Toegevoegd: 29-01-2009, 08.25 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg zijn woensdag een aantal bewoners van het Driewegenhof het slachtoffer geworden van een oplichter.
 
Een onbekende man, die zich uitgaf voor een glazenwasser, belde bij hen aan en vroeg of hij de ramen mocht zemen. De bewoners stemden daarin toe en gaven hem het gevraagde bedrag.


De 'glazenwasser' heeft vervolgens de ramen echter niet gewassen en ook heeft hij geen wisselgeld teruggegeven. De man was nergens meer te bekennen. Twee bewoners deden aangifte terzake oplichting.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (29-1-2009 om 09:39)
Volgens mij is hij werkloos. het is niet de bedoeling om zo je geld te verdienen, als ze hem pakken alle ramen van het stadhuis gratis laten wassen.
Ik (29-1-2009 om 08:33)
Das lomp!!! je geeft toch geen geld als de werkzaamheden nog niet gedaan zijn?
Cookie-instellingen beheren