Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Overlast voor verkeer door sneeuwval

Toegevoegd: 02-02-2009, 11.16 uur
Overlast voor verkeer door sneeuwval
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Het Zeeuwse verkeer had maandag forse hinder door de sneeuwval in de provincie.


Rond negen uur vielen de eerste sneeuwvlokken wat voor aardig wat overlast zorgde op de Zeeuwse wegen. Op onder andere de A58 werd langzaam gereden vanwege de gladheid.

In de westbuis van de Westerscheldetunnel is vanwege de gladheid enige tijd een snelheidslimiet van 80 kilometer actief geweest. In de gehele provincie is actief gestrooid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard van den heuvel (2-2-2009 om 17:40)
Dat beetje sneeuw stelt niets voor. Kijk in Engeland en Belgie!!. Waar maken we ons hier eigenlijk druk om? Het is veel erger dat de gemeente Tholen de polders volzet met windmolens. Anders hebben sommige boeren geen inkomen. Die windmolens krijg je niet meer weg. Sneeuw smelt.
Matthijs (2-2-2009 om 17:31)
@johan: 1000 euro voor een set winterbanden?? Die zijn dan hoop ik wel met ingelegde briljanten en verguld in het profiel?! Het is gewoon een feit dat winterbanden een stuk veiliger zijn in deze tijd. Je zomerbanden gaat dan ook langer mee. Maar ja waarom zou je inversteren in je eigen veiligheid?
Robert (2-2-2009 om 17:06)
Johan en andere hier reken voorbeeld. Ik heb bij Riedam 4 winterbanden laten leggen van topmerk Bridgestone en de kosten waren nog geen 500 euro met uitlijnen en alles erbij. Voor mazda 6 uit 2004 en ik spaar mijn zomerbanden winterbanden zijn dus niet echt duur,wel veilig
Robert (2-2-2009 om 17:02)
Beste Johan ,als je op winterbanden rijdt ,slijten je zomerbanden niet en gaan die langer mee ,vandaar maar ik vind veiligheid toch belangrijker dan de centen Per saldo kosten ze je dus alleen het omleggen extra
V12 (2-2-2009 om 16:57)
@Johan, Ik doe ook geen winterbanden. Alleen maar geldverspilling. Je moet zowieso altijd jezelf aanpassen aan de omstandigheden! Er zijn tegenwoordig perfecte banden voor zomer en winter, Wel iets duurder maar altijd goedkoper dan steeds wisselen!! Misschien een tip;-)
B. (2-2-2009 om 16:30)
Helaas ik erdoor op mijn 2-wieler geen andere opties... Maar heel aangekomen glijden is leuk? op een sleetje van de zeedijk dan. Het was gevaarlijk glad...maar... strooidienst deed zijn best beetje aanpassen dan maar en langer onderweg. was wel even leuk winterswit maar Blij toen ik heel thuis was!
Cookie-instellingen beheren