Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Overlast voor verkeer door sneeuwval

Toegevoegd: 02-02-2009, 11.16 uur
Overlast voor verkeer door sneeuwval
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Het Zeeuwse verkeer had maandag forse hinder door de sneeuwval in de provincie.


Rond negen uur vielen de eerste sneeuwvlokken wat voor aardig wat overlast zorgde op de Zeeuwse wegen. Op onder andere de A58 werd langzaam gereden vanwege de gladheid.

In de westbuis van de Westerscheldetunnel is vanwege de gladheid enige tijd een snelheidslimiet van 80 kilometer actief geweest. In de gehele provincie is actief gestrooid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (2-2-2009 om 15:54)
@Robert: jij verkoopt zeker winterbanden? Het kost helaas wel wat meer dan 'alleen maar omwisselkosten'. Je zult eerst een set moeten kopen voor je ze kunt omwisselen. 500 tot 1000 euro ben je zo kwijt. En dan moet je je rijstijl nog steeds aanpassen.
Christian (2-2-2009 om 14:24)
Glijden met de auto is leuk, tot je wilt inparkeren, dan moet je zorgen dat er 3 plekjes vrij zijn.. je glijdt er dan zo in :p
Jojo (2-2-2009 om 13:03)
Glijden met je auto is helemaal niet leuk en vaak nog levensgevaarlijk ook. Sneeuw is leuk voor kinderen, om in te spelen maar voor de rest: koud, nat, vies en op de weg gevaarlijk.
Bernard (2-2-2009 om 12:24)
Lekker glijden is leuk? geloof niet dat je begrijpt dat het hardstikke gevaarlijk is, hoop niet dat mijn kinderen jou tegenkomen in de auto
Robert (2-2-2009 om 11:47)
Vergeet uw Winterbanden niet te kopen of monteren scheelt remweg en u houdt uw wagen onder controle,in Nederland zijn Winterbanden van Oktober tot maart geen overbodige luxe ,Voorkomt ongelukken , is veiliger kosten , alleen maar omwisselkosten ,dus die paar euro mijn veiligheid moet kunnen.
CN (2-2-2009 om 11:30)
Succes voor al diegene die er voor hun beroep door moeten.Het is mooi achter het raam vandaan,maar mensen die er verplicht door moeten is het iets minder denk ik. Maarrrrr het zijn mooie witte landschappen
Cookie-instellingen beheren