Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Bestuurder rijdt door na aanrijding op de A58

Toegevoegd: 13-02-2009, 10.21 uur
Door: Laurens Jobse
GOES - Gistermiddag rond 17:20 uur vond ter hoogte van de oprit van de A58 bij Heinkenszand een aanrijding plaats waarbij één bestuurder is doorgereden.

De aanrijding mondde uit in een ruzie omdat de bestuurder van een zwarte 3-deurs Ford Focus niet wilde stoppen. De bestuurder van de andere auto heeft de bestuurder van de Ford tot stoppen gedwongen op de linkerrijstrook van de A58, maar de Ford is via de middenberm doorgereden in de richting van Goes.


Op de Anthony Fokkerstraat in Goes is het even later tot een confrontatie gekomen tussen de bestuurder van de Ford Focus en een bijrijder uit de andere betrokken auto. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk.

Hierna is de bestuurder van de Ford Focus weggereden en zodoende onbekend gebleven. De bestuurder van de andere betrokken auto heeft inmiddels een verklaring afgelegd.

De politie verzoekt de bestuurder van de zwarte Ford Focus zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buisnessman (13-2-2009 om 13:18)
Ik reed er langs toen het gebeurde meneer zorgde wel voor een chaos door op deze manier de andere bestuurder op de snelweg te laten stoppen. hij heeft geluk gehad dat niemand op hem knalde. meneer zou hier voor juist een boete moeten krijgen voor het veroorzaken van gevaarlijk rij gedrag.
Jaap (13-2-2009 om 11:21)
Doorrijden, afsnijden, agressief gedrag, hardleerse drankrijder. En dat allemaal binnen een etmaal in het Zeeuwse verkeer! Waar moet dit heen????
Patrick (13-2-2009 om 11:09)
Had die Ford Focus geen kenteken ??? Zelf heb ik altijd pen en papier onder handbereik liggen, áls er dan zoiets gebeurt, gewoon kenteken noteren.!! Is voor de politie een makkie om de dader op te sporen.
Boedsr (13-2-2009 om 10:45)
Kijk, dit is tegenwoordig het Nederlandse autorij gedrag. Doorrijden na een aanrijding. Ik hoop dat de bestuurder gepakt wordt, want dit kan gewoon niet. Zulke personen moeten een levenslang rij-verbod krijgen
Cookie-instellingen beheren