Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste gewond na botsing met bus

Toegevoegd: 19-02-2009, 12.41 uur
Automobiliste gewond na botsing met bus
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding tussen een auto en een lijnbus is donderdag in Middelburg rond het middaguur een 51-jarige vrouw uit de gemeente Borsele gewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed rond 12.10 uur vanaf de Nieuwlandseweg de kruising met de Kanaalweg en de Kleverskerkseweg op. Ze kwam daar in botsing met de Connexxionbus, die naderde vanaf de Kanaalweg en werd bestuurd door een 52-jarige man uit Oudenhoorn. De buschauffeur verzuimde voorrang te verlenen.
 
De vrouw had nekklachten en werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zowel de bus als de auto liepen schade op. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Busfreak (20-2-2009 om 23:58)
Wemeldinge 1+2,moet jij mij eens vertellen in welke straat in Wemeldinge de bus een snelheid van 60 km kan halen als je om de 300 meter bij een bushalte moet stoppen.Probeer dat eerst eens met een auto. De bus die ze kwamen afleveren,dus geen buschauffeur achter het stuur,is weer terug naar MAN.
Mia (20-2-2009 om 21:11)
Denk je nu echt dat een chauffeur voor zijn lol een splinternieuwe bus in elkaar rijdt? Sleutel uit het contact halen? Ze hebben niet eens een sleutel! rijden door kleine dorpen? Doe ze het maar na! En als ze een ongeluk veroorzaken is dat zeker niet moedwillig!! PETJE AF VOOR DE BUSCHAUFFEURS!!!
Jc (20-2-2009 om 14:15)
@ anno; volgens mij snap je niet wat ik bedoel. ik zeg ermee dat je alleen maar praatjes hebt je zou toch nooit de sleutel uit het contact halen! het is zinloos om zo een reactie te plaatsen! je wilt jezelf stoer voordoen!
Jc (20-2-2009 om 14:11)
Helemaal met joost eens allemaal hebben jullie wat oordelen zijn jullie allemaal zo goed?
Timo (20-2-2009 om 13:55)
Ano, "voorkomen moet ten allen tijde" Dus jij wil zegge dat deze chauffeur het met opzet deed? Jij hebt je rijbewijs vast nog niet! Er moet iets vooraf gebeurt zijn anders was het niet gebeurt. Ben het eens met joost!
Joost (20-2-2009 om 13:40)
Mensen, mensen, mensen. Wat een reactie's. Dit slaat nergens op! wie weet wat er ECHT Gebeurt is? nou? Die chauffeur zal dit niet voor de lol gedaan hebbe! kom op mensen, we zijn allemaal mensen die foute make, niemand maakt fouten, en toch gebeuren er ongelukken, zeuren op andere kunnen jullie wel
Cookie-instellingen beheren