Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Echtpaar bedreigd bij Goese winkel

Toegevoegd: 16-03-2009, 01.22 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging die zaterdagmiddag rond 12.20 uur plaatsvond aan de Houttuinen in Goes.


Zaterdagmiddag rond 12.15 uur stonden een 67-jarige man uit Goes en zijn echtgenote te wachten voor de kassa in een winkel aan de Houttuinen. Toen er een tweede kassa openging en niemand uit de eerste rij daarheen liep, ging het echtpaar er naartoe.

Een onbekende man, die nog in de rij voor de eerste kassa stond, was het hier kenneljik niet mee eens en wachtte het echtpaar buiten de winkel op. Toen het echtpaar buiten kwam bedreigde de onbekende man de 67-jarige Goesenaar. Ook schold hij de Goesenaar uit en sloeg en schopte hem.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (16-3-2009 om 15:31)
Het is ook altijd wat met die bejaaren.Hele dagen niets te doen, maar owee als ze 3 sec langer moeten wachten. Blijf gewoon lekker in het bejaardentehuis. Dan hebben de mensen die wel wat te doen hebben er iig geen last van.
TM (16-3-2009 om 14:08)
Corina, goed dat je bij de politie bent geweest en goed dat je het op de site plaatst. Iedereen kan nu lezen hoe het werkelijk zit. Maak je niet druk, jij hebt goed werk verricht. Personeel van Action doe jullie bedrijfsnaam eer aan en kom eerder in ACTION.
Corina (16-3-2009 om 13:55)
Hallo, degene die er niet bij zijn geweest zal ik even uitleg geven; deze man van 67 die zogenaamd is aangevallen door een onbekende heeft zelf de man van 75 aangevallen voor de Action dus geef eens wat minder commentaar als je niet weet wat er is gebeurd!
Corina (16-3-2009 om 13:48)
Hoi zeeuws meisje ja ik heb het gemeld en ik was er bij, die beste man liegt dat ie knap daar snap ik dus niets van maar ja dat hou je toch sommige mensen !!!!! liegen kan deze man in elk geval opperbest. ;-) als hij een vent was geweest had hij het vast anders opgelost wat een eitje
Peter (16-3-2009 om 13:04)
Ja natuurlijk, ze pakken altijd ouderen mensen, die kunnen ze aan,ze weten wel wie ze pakken. echt laf. deze persoon komt ooit wel eens de verkeerde tegen die dat niet pikt.
Zeeuws meisje (16-3-2009 om 12:33)
Corina, de politie zoekt nog getuigen dus dan zou ik je maar gaan melden, mits je het hebt zien gebeuren.
Cookie-instellingen beheren