Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Echtpaar bedreigd bij Goese winkel

Toegevoegd: 16-03-2009, 01.22 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging die zaterdagmiddag rond 12.20 uur plaatsvond aan de Houttuinen in Goes.


Zaterdagmiddag rond 12.15 uur stonden een 67-jarige man uit Goes en zijn echtgenote te wachten voor de kassa in een winkel aan de Houttuinen. Toen er een tweede kassa openging en niemand uit de eerste rij daarheen liep, ging het echtpaar er naartoe.

Een onbekende man, die nog in de rij voor de eerste kassa stond, was het hier kenneljik niet mee eens en wachtte het echtpaar buiten de winkel op. Toen het echtpaar buiten kwam bedreigde de onbekende man de 67-jarige Goesenaar. Ook schold hij de Goesenaar uit en sloeg en schopte hem.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (16-3-2009 om 10:46)
Mensen die niet weten wat er is gebeurd moeten niet zo krom reageren en er maar vanuit gaan dat dit waar is deze man liegt dat ie barst. Trouwens lekker vlot personeel bij de Action.
Corina (16-3-2009 om 10:38)
Deze man liegt dat ie knapt. HIJ heeft de man die naar buiten liep achter in de rug gestompt en op het hoofd geslagen. Hijzelf viel iemand van achteren aan niet zoals hij het omschrijft lekker zoliegen tegen de politie staat netjes meneer !
Remco (16-3-2009 om 10:14)
Volstrekt schandalig! Hopelijk wordt deze man opgepakt en berecht. Mensen in onze samenleving moeten elkaar eens gaan behandelen en respecteren zoals zij zelf behandeld en gerespecteerd willen worden! Ik begrijp ook niet dat er totaal niemand die man op zijn gestoorde gedrag heeft aangesproken...
Piet (16-3-2009 om 10:01)
Ik ga hier waarschijnlijk mensen mee voor het hoofd stoten maar: ik betwijfel de echtheid van dit verhaal. Slaan, schoppen? Ik zet er mijn vraagtekens bij.
Pollewop (16-3-2009 om 09:53)
Misschien een reden voor de Action om hun kassaregels eens te veranderen. Het is daar werkelijk een zootje zeker als er meerdere kassa's open zijn. Niemand weet dan nog wie er waar aan de beurt is! En het personeel zegt of doet niets, staat alleen maar onnozel hun werk te doen. Vreselijke winkel!
Hoe dan? (16-3-2009 om 08:21)
Als iemand voordringt hoe kan je hun dan buiten opwachten, die zijn dan toch eerder de winkel uit...
Cookie-instellingen beheren