Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Echtpaar bedreigd bij Goese winkel

Toegevoegd: 16-03-2009, 01.22 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging die zaterdagmiddag rond 12.20 uur plaatsvond aan de Houttuinen in Goes.


Zaterdagmiddag rond 12.15 uur stonden een 67-jarige man uit Goes en zijn echtgenote te wachten voor de kassa in een winkel aan de Houttuinen. Toen er een tweede kassa openging en niemand uit de eerste rij daarheen liep, ging het echtpaar er naartoe.

Een onbekende man, die nog in de rij voor de eerste kassa stond, was het hier kenneljik niet mee eens en wachtte het echtpaar buiten de winkel op. Toen het echtpaar buiten kwam bedreigde de onbekende man de 67-jarige Goesenaar. Ook schold hij de Goesenaar uit en sloeg en schopte hem.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (16-3-2009 om 07:46)
Ik ga mij steeds meer afvragen of er nog wel 'normale' mensen rondlopen op deze aardbodem!! En ...waren er geen anderen in de buurt die deze man konden overtuigen van zijn werkelijk idioot gedrag !! We zijn een samenleving geworden van mensen met onaanvaardbare gedragingen .....
Elise (16-3-2009 om 07:39)
Belachelijk om te schelden, slaan en te schoppen weer zo iemand met een heel kort lontje, geen respect blijkbaar, ik hoop dat de man wordt gevonden en door de politie vervolgd, durven die mensen nog te winkelen? ik hoop van wel, ik wens ze veeel sterkte.
Cookie-instellingen beheren