Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt pitbike in beslag

Toegevoegd: 06-07-2009, 20.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Naar aanleiding van diverse klachten van overlast door brommers en motoren van omwonenden aan de Axelsestraat en Zuidlandstraat heeft de politie vandaag gesurveilleerd.

Tijdens surveillance zagen agenten iemand zonder helm op een pitbike (klein model crossmotor) over de Axelsestraat rijden. Even later zagen zij de bestuurder, een 19-jarige Terneuzenaar, bij zijn woning staan en spraken hem aan.


Het bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs en de pitbike geen kenteken had. Ook was deze niet verzekerd. De politie heeft de pitbike in beslaggenomen. Tegen de 19-jarige Terneuzenaar is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sander (7-7-2009 om 19:15)
Wat een gedoe om niks! die mensen hebben vroeger zeker zelf nooit op een brommertje/motor gereden?? Los het zelf op als buurt zijnde... Ze hebben in Terneuzen toch wel grotere problemen dan brommertjes??
Matthijs (7-7-2009 om 15:37)
Ik heb ook regelmatig last van bejaarden die 50 rijden waar je 80 mag. Dat is pas ECHT levensgevaarlijk! Gaat de politie die ook eens van de weg halen als ik daar over ga klagen? Of is veiligheid alleen belangrijk als er geld mee verdient kan worden? (retorische vraag!)
A. (7-7-2009 om 13:33)
@sx en supermoto: mensen hebben niet liever dat je dingen gaat slopen, mensen zouden liever zien dat je je school afmaakt (geen overbodige luxe) en andere mensen niet lastig valt met je herrie! dan wordt ook niemand kwaad (ja dat is dus met een d)
Tom (7-7-2009 om 13:32)
Terecht! Bekeuren die handel. Is het nou voor veel mensen zo moeilijk te begrijpen dat er in Nederland regels zijn om de leefbaarheid in stand te houden? Dus gewoon terecht bekeurd! Wat zou de volgende regel van sommige mensen zijn: geen rijbewijs voor 60KM wegen of zo? Zijn we nu echt zo dom?
Mabo (7-7-2009 om 11:41)
Wat een gezellige reacties hier! maar je mag zo niet op de weg rijden...... wij racen met pitbikes op het circuit met de belgische kampioenschappen, dat zou een betere oplossing zijn?!
Adri (7-7-2009 om 10:53)
@ de jeugd van tegenwoordig: Vroeger kreeg je ook een bekeuring als je brommer niet verzekerd was en werd je brommer ook in beslag genomen als hij opgevoerd was. Wij hadden onze helm gewoon op onze kop en reden niet zo a-sociaal stoer en gevaarlijk. Dus niet zo kinderachtig maauwen alsjeblieft.
Cookie-instellingen beheren