Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Politie neemt pitbike in beslag

Toegevoegd: 06-07-2009, 20.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Naar aanleiding van diverse klachten van overlast door brommers en motoren van omwonenden aan de Axelsestraat en Zuidlandstraat heeft de politie vandaag gesurveilleerd.

Tijdens surveillance zagen agenten iemand zonder helm op een pitbike (klein model crossmotor) over de Axelsestraat rijden. Even later zagen zij de bestuurder, een 19-jarige Terneuzenaar, bij zijn woning staan en spraken hem aan.


Het bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs en de pitbike geen kenteken had. Ook was deze niet verzekerd. De politie heeft de pitbike in beslaggenomen. Tegen de 19-jarige Terneuzenaar is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maak nie uit (7-7-2009 om 00:19)
Ja die jongens lekker laten rondrijden onverzekerd en alles, en wat als er een ongeluk gebeurt? wie gaat de schade betalen. nog niet te spreken over eventueel letsel van die jongens of andere slachtoffers. wat als ze een kind aanrijden? vind het goed dat ze dat ding in beslag hebben genomen.
Smiles (7-7-2009 om 00:18)
Triest hoor ze gunnen je ook echt helemaal geen plezier meer.
Lejo (7-7-2009 om 00:18)
Sx en Supermoto jullie kunnen je tijd beter aan laalles besteden inplaats van de buurt te pesten.
WRX (7-7-2009 om 00:10)
Leuk dat die jongeren daar mee rondrijden. Maar........ als ze onverzekerd een aanrijding veroorzaken zijn ze verdwenen en dan???? Gewoon straf aanpakken. Ook de omgeving van de Alvarezlaan heeft dat nodig.
Sg (6-7-2009 om 23:54)
Als de politie er niks aan doet loopt men te klagen dat ze er nooit zijn als je ze nodig hebt, doen ze hun werk gewoon goed, zoals nu, zit men te janken dat de jongeren iets leuks te doen moeten hebben..
Ik22 (6-7-2009 om 23:19)
@supermoto: Als je niks te doen hebt moet je eens een cursusje Nederlands proberen ;)
Cookie-instellingen beheren