Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Politie neemt pitbike in beslag

Toegevoegd: 06-07-2009, 20.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Naar aanleiding van diverse klachten van overlast door brommers en motoren van omwonenden aan de Axelsestraat en Zuidlandstraat heeft de politie vandaag gesurveilleerd.

Tijdens surveillance zagen agenten iemand zonder helm op een pitbike (klein model crossmotor) over de Axelsestraat rijden. Even later zagen zij de bestuurder, een 19-jarige Terneuzenaar, bij zijn woning staan en spraken hem aan.


Het bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs en de pitbike geen kenteken had. Ook was deze niet verzekerd. De politie heeft de pitbike in beslaggenomen. Tegen de 19-jarige Terneuzenaar is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (7-7-2009 om 10:00)
Aan al die mensen die vinden dat je een ander wat moet gunnen, da's prima zolang ze een ander geen last bezorgen, genoeg leuke mogelijkheden voor iedereen, 't is ook maar net wat voor een creatieve geest je zelf heb natuurlijk!
Brommerrijder (7-7-2009 om 09:14)
En als die brommer nou een wel verzekerd was, en ze hadden een rijbewijs?? hadden jullie het dan niet erg gevonden?? vroeger reed de jongelui altijd zonder rijbewijs!! En nu word er over je gesproken als ''De jongelui van tegenwoordig''
Division (7-7-2009 om 05:49)
@ Anoniem Een kind kan door van alles worden aangereden op straat, dus niet alleen een pitbike. Mensen kunnen idd niet veel meer hebben tegenwoordig. Hoe denk je dat de oude brommers van vroeger klonken?
Just me (7-7-2009 om 01:46)
Is dit nieuwe spelling in de reacties? ik mis letters........ ;)
Erik (7-7-2009 om 00:53)
Inderdaad , laat ze bezig , of geef ze een plek waar ze kunnen rijden , En knap van de politie hoor , staat te wachten tot ze komen , ga liever boeven vangen !! maar dat is te link!
Chuckles (7-7-2009 om 00:27)
Sx, Guy Supermoto, familie van elkaar ofzo ? Jullie uiten in ieder geval we een groot saamhorigheidsgevoel (om maar te zwijgen over de spelling) Maar goede zaak dat ze hem even opgewacht hebben, begon me ook al te irriteren tijdens het lossen van goederen daar.
Cookie-instellingen beheren