Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Aanhanger schiet los van trekker

Toegevoegd: 05-08-2009, 11.23 uur
Aanhanger schiet los van trekker
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is woensdagochtend de aanhanger van een trekker losgeschoten. Dit zorgde voor de enige verkeershinder.
 
Het 'ongeluk' deed zich rond 08.45 uur voor op de kruising van de Schroeweg met de Segeerssingel en de Hans Lipperhystraat. De aanhanger en de trekker blokkeerden een deel van de rijbanen en de politie kwam daarom ter lekke om het verkeer langs de trekker en de aanhanger te leiden.
 
Binnen korte tijd konden beiden aan de kant van de weg gezet worden en kon het verkeer weer normaal doorstromen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim p. (5-8-2009 om 23:01)
Beste Bert. Als jij eens goed naar de foto kijkt is dat een essentieel onderdeel van het dagelijkse ''brood op de plank''. En volgens mij is dat graan. Er was trouwens ook al een waarschuwing gekomen dat het extra druk zou zijn met landbouwverkeer op de wegen. Dus dan kan zo iets gebeuren.
C (5-8-2009 om 22:51)
Dit is geen kwestie van ervaring hebben hoor... veel vrienden van me rijden op de trekker en die doen dat al erg lang en zelfs bij hun gaat het wel eens fout,, en het is ook een kwestie van de lading goed verdelen ik spreek uit ervaring
Truckster (5-8-2009 om 22:08)
Wij waren net rond die tijd daar het kan altijd gebeuren dat er een aanhanger losschiet, dat doen ze er niet om hoor, en dit was dus wel een boer die voor ons eten zorgt hij reed graan!!
Jacco (5-8-2009 om 21:44)
Dumper + trekker (grond verzet) zal je in mburg niet zoveel zien, gemeente wil dit niet meer om veiligheid. Vrachtwagens in de plaats daarvoor. 16 jarigen moeten gewoon een tractor rijbewijs halen, al moet ik toegeven dat het wel eens te roekeloos gaat. Maar lijkt me hier niet geval.
Erik (5-8-2009 om 21:29)
Het is duidelijk te zien dat dit geen grond transport is. De kipper is geladen met graan.
Jeroen (5-8-2009 om 21:24)
Ehm Bert. Deze boer is een echte boer want je ziet op de foto dat hij met graan rijdt en niet met grond. Hoeft het trouwens alsnog geen boer te zijn kan ook een loonwerker (semi-boer) zijn.
Cookie-instellingen beheren