Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Aanhanger schiet los van trekker

Toegevoegd: 05-08-2009, 11.23 uur
Aanhanger schiet los van trekker
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is woensdagochtend de aanhanger van een trekker losgeschoten. Dit zorgde voor de enige verkeershinder.
 
Het 'ongeluk' deed zich rond 08.45 uur voor op de kruising van de Schroeweg met de Segeerssingel en de Hans Lipperhystraat. De aanhanger en de trekker blokkeerden een deel van de rijbanen en de politie kwam daarom ter lekke om het verkeer langs de trekker en de aanhanger te leiden.
 
Binnen korte tijd konden beiden aan de kant van de weg gezet worden en kon het verkeer weer normaal doorstromen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (5-8-2009 om 17:35)
Mijn voorgangers zijn vast heilig. Ik noem het gewoon zeuren meer niet. Gelijk over leeftijd lopen mauwen en hoe het had moeten gebeuren. Weet de bestuurder nu vast ook. Iedereen maakt weleens een fout. Het zou wel beter zijn als er een vier-ogen test uitgevoerd zou worden bij dit soort voertuigen.
Iemand (5-8-2009 om 17:29)
Waarom gelijk veroordelen zonder dat je de reden weet?? mensen denk toch eens na! een aanhanger van de auto kan ook losschieten, dan is het een ongeluk. nu is het een boer en is het gelijk de schuld van de boer. een beteren wereld begint bij jezelf!!!
Annoniem (5-8-2009 om 17:08)
Mensen maken nooit fouten zeker? jullie doen alles zo goed enz... die mannen werken kei hard voor hun geld dat jullie dat niet beseffen is jullie probleem maar probeer dan tot een goede oplossing te komen en niet met 10000 boete enz
Mm (5-8-2009 om 17:03)
Je kan er natuurlijk op wachten, men kan niet meer na de brug afslaan richting het station. gevolg is dat men daar gaat keren de aanhanger zwaar beladen. Dit is vragen om problemen
Pipa (5-8-2009 om 16:51)
Hoe dikwijls gebeuren er nu daadwerkelijk ongelukken met traktoren procentueel heel nihil t.o.v. automobilisten en dan schiet er een pen los is de wereld te klein.dat ze door de bebouwde kom rijden ligt simpel aan de weg beheerder.De bestuurders hebben gewoon een geldig tractor-rijbewijs.
Klager (5-8-2009 om 15:59)
Nou bij deze is het goed af gelopen,ja klagers heb je overal maar vergeet niet deze mensen werken wel voor onze eten ja wij ook. oke het had en ongeluk kunnen veroorzaken.maar deze was wel weer zonder alchol en hard werkende man. ken ook en fout maken klaar.
Cookie-instellingen beheren