Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 267 km

Aanhanger schiet los van trekker

Toegevoegd: 05-08-2009, 11.23 uur
Aanhanger schiet los van trekker
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is woensdagochtend de aanhanger van een trekker losgeschoten. Dit zorgde voor de enige verkeershinder.
 
Het 'ongeluk' deed zich rond 08.45 uur voor op de kruising van de Schroeweg met de Segeerssingel en de Hans Lipperhystraat. De aanhanger en de trekker blokkeerden een deel van de rijbanen en de politie kwam daarom ter lekke om het verkeer langs de trekker en de aanhanger te leiden.
 
Binnen korte tijd konden beiden aan de kant van de weg gezet worden en kon het verkeer weer normaal doorstromen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (5-8-2009 om 19:58)
En trouwens deze jongens rijden grond weg van verschillende bouwputten, zoals de tunnel onder het kanaal o.a. Dus dat zijn geen echte boeren die voor ons eten zorgen
Ik (5-8-2009 om 19:10)
Iedereen mag weten, boeren zorgen voor uw eten!! En als de boeren er niet meer zouden zijn, hadden de meesten van ons geen eten meer!!
Vlissinger (5-8-2009 om 18:56)
Voor grote aanhanger heb je E achter B nodig, niet C ;) Tegenwoordig heb je voor een trekker een certificaat nodig voor op de openbare weg, en nee, geen bromfietscertificaat
Bert (5-8-2009 om 18:12)
Tja jullie vinden het gezeur. Hoe vaak gebeurd het niet dat ze niet is voorrang verlenen? In M'burg zijn ze een grote plaag.. ze rijden als idioten met een aanhanger vol met grond over de weg. Wat is de remweg van zo een gevaarte? Al is bij stil gestaan?
Froukje (5-8-2009 om 18:05)
Waar staat dan dat het gaat om zo'n snotneus? Zie dat nergens in het artikel terug hoor. Zag dat er bij Tholen ook alweer een aanhanger was losgeschoten.. Slechte dag voor de boeren?
Arie (5-8-2009 om 17:58)
Wederom blijkt de noodzaak voor het invoeren van een kenteken voor trekkers met daarin het maximum laadvermogen en het invoeren van trekkerrijbewijzen vanaf minstens 18 jaar. Let er eens op hoe vaak bestuurders van trekkers mobiel aan het bellen zijn ten koste van uw veiligheid
Cookie-instellingen beheren