Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner gewond bij botsing in Renesse

Toegevoegd: 23-09-2009, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Op de Rampweg in Renesse is woensdagavond omstreeks 19.30 uur een wielrenner gewond geraakt toen deze tegen een personenauto reed.


De wielrenner, een 45-jarige man uit de gemeente Goedereede reed als laatste van een groepje van circa 15 wielrenners. Ze reden over de Rampweg en wilden naar beneden rijden, de Helleweg in. Hierbij week de wielrenner te veel uit naar links en botste tegen de zijkant van een tegemoetkomende auto aan.

De fietser werd met schouderletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
FS (24-9-2009 om 12:50)
Met name de wielrenners die in groepen rijden en denken dat de hele weg van hun is. deze beginnen vaak te schreeuwen als ze aankomen dat je de berm in moet voor ze, oid omdat ze met een wedstrijdje onderling bezig zijn op de openbare weg. Dit gaat nog is verkeerd aflopen vermoed ik!!!
P (24-9-2009 om 12:39)
Een wielrenner alleen of met zijn 2 gaat nog wel maar als ze in een (grote ) groep rijden zijn het gewoon een stel terroristen op de weg.Laat staan als je ze in de polder tegen komt en ze je er niet langs laten is ook altijd leuk.Dit zijn al 2 redenen waarom ik niet met zo'n groep mee fiets.
D (24-9-2009 om 11:58)
Gelukkig zijn er ook genoeg wielrenners waar men geen last van heeft hoor. Ga zelf maar eens sportief fietsen en moet je eens kijken hoe mensen, automobilisten, op je reageren. Valt allemaal niet mee in een druk landje. Aanrijden en doorrijden zoals hieronder omschreven is belachelijk natuurlijk.
Zeeuw (24-9-2009 om 11:40)
Inderdaad die wielrenners denken dat hun weg voor hun alleen is! vorig jaar ook door zo'n gek aangereden. mijn laptop die in tas zat natuurlijk kapot! Wielrenners: denk aan anderen dan denken wij aan jullie
Judith (24-9-2009 om 11:34)
Je hoort ze al van een afstandje roepen dat je opzij MOET, nou dus niet, ook een auto kijken ze niet naar om en karren dus gewoon door. Ze zouden die wielrenners eens hard moeten aanpakken. Ze nemen namelijk altijd een ander mee in hun val. Ze voelen zich god op de weg.
Fred (24-9-2009 om 11:09)
Sluit mij met onderstaande reacties volledig aan. racen, met wat dan ook, doe je op een afgesloten terrein.
Cookie-instellingen beheren