Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner gewond bij botsing in Renesse

Toegevoegd: 23-09-2009, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Op de Rampweg in Renesse is woensdagavond omstreeks 19.30 uur een wielrenner gewond geraakt toen deze tegen een personenauto reed.


De wielrenner, een 45-jarige man uit de gemeente Goedereede reed als laatste van een groepje van circa 15 wielrenners. Ze reden over de Rampweg en wilden naar beneden rijden, de Helleweg in. Hierbij week de wielrenner te veel uit naar links en botste tegen de zijkant van een tegemoetkomende auto aan.

De fietser werd met schouderletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (24-9-2009 om 22:10)
Als u af wil slaan kijkt u eerst achterom,of is bijna iedereen nek mankerende? Dan kun je richting aangeven dan weten andere weggebruikers waar u heen gaat en kan men rekening houden. Als je iemand inhaalt op fiets en wilt afslaan blijf dan achter dan hoef je ook niet af te snijden.
Xiria (24-9-2009 om 21:04)
Beweeg half uur per dag, de mensen die hier zitten af te geven op sporters bewegen alleen achter de pc. Dit gaat verkeerd,zelf ben ik belaagd door een auto terwijl ik gewoon netjes op het fietspad reed. Waar gaat dit heen mensen,een beetje respect voor elkaar en de wereld is een stuk mooier
Siko (24-9-2009 om 20:26)
Erg spijtig dat er een ongeval is gebeurd maar , wel humor dat het op de rampweg is gebeurd hahaha
Ff dimmen (24-9-2009 om 20:09)
Oke oke, Ik hang wel eens achter een scooter.. en fiets ook geregeld op de autowegen. We zijn hier in Zeeland waar dit allemaal makkelijk kan. Automobilisten die niet even in kunnen houden !!
Joost (24-9-2009 om 17:57)
Heel voorzichtig, maar zou het misschien een taak van de politie zijn om hier ook eens aandacht aan te besteden!
S (24-9-2009 om 17:54)
Ik ga gewoon niet meer uit de kant voor die aso's! ze gaan zelf maar uit de kant. Ze kunnen roepen en tieren, boeit me niets! de weg is van iedereen.
Cookie-instellingen beheren