Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner gewond bij botsing in Renesse

Toegevoegd: 23-09-2009, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Op de Rampweg in Renesse is woensdagavond omstreeks 19.30 uur een wielrenner gewond geraakt toen deze tegen een personenauto reed.


De wielrenner, een 45-jarige man uit de gemeente Goedereede reed als laatste van een groepje van circa 15 wielrenners. Ze reden over de Rampweg en wilden naar beneden rijden, de Helleweg in. Hierbij week de wielrenner te veel uit naar links en botste tegen de zijkant van een tegemoetkomende auto aan.

De fietser werd met schouderletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rini (25-9-2009 om 19:15)
Heb ook eens met de auto 10 minuten achter zo'n troep malloten gezeten. Heb uiteindelijk een andere weg genomen en toen terug gekeerd zodat ze mijn tegenliggers waren. Toen konden ze ineens wél aan de kant. Waardeloos volk die denken dat iedereen maar aan de kant gaat maar zelf te beroerd zijn.
P de zeeuw (25-9-2009 om 15:36)
Ze denken dat ze god zijn maar de politie mag van mij weleens meer gaan opletten en meer bekeuren geen fietsbel, geen deugdelijke verlichting, rijden op de openbare weg waar fietspad is, opzettelijk hinderen van mede weggebruikers etc maar ja daar doen ze niets aan hou je aan de verkeersregels!!!!!
Ano (25-9-2009 om 12:08)
Ik ben in belgie ook eens aan de kant geschreeuwd door zo,n dwaas! Althans dat probeerde hij! De schuiver die hij daarna maakte zou ik graag nog eens willen zien hehehehe!
Arjaan (25-9-2009 om 09:49)
Lege boulevard, 2 fietsers,1 auto: bestuurder snijdt me bewust en steekt de middelvinger op. Zo ga je vandaag met elkaar om. Omgekeerd: roepen op het fietspad, stel amateurs zonder bel, met de mooiste spullen, alleen verbaal in goede conditie. Toets hun "sportieve" gedrag maar eens aan de regels!
De'n Courreur (25-9-2009 om 07:25)
Ik bedrijf die wielersport ook, ik rijdt bijna altijd op het fietspad, en houd me aan de verkeersregels. En met mij vele anderen ook. We rijden alleen harder dan de andere fietsers. Dus die mensen die zeggen dat alle wielrenners da nie doen moeten naar hun eigen laten kijken. Ug ik heb gesproken.
Kees golf (24-9-2009 om 23:41)
Als al deze mensen die wielrenners over 1 kam scheren, zelf een voorbeeld is voor anderen die werpe de eerste steen...... dan blijven ze allemaal leggen!want zij gedragen zich op andere manieren met de auto of lopende of wat dan ook zijn ze net zo erg, alleen zien ze dan niet.. trieste mensen
Cookie-instellingen beheren