Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Wielrenner gewond bij botsing in Renesse

Toegevoegd: 23-09-2009, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Op de Rampweg in Renesse is woensdagavond omstreeks 19.30 uur een wielrenner gewond geraakt toen deze tegen een personenauto reed.


De wielrenner, een 45-jarige man uit de gemeente Goedereede reed als laatste van een groepje van circa 15 wielrenners. Ze reden over de Rampweg en wilden naar beneden rijden, de Helleweg in. Hierbij week de wielrenner te veel uit naar links en botste tegen de zijkant van een tegemoetkomende auto aan.

De fietser werd met schouderletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (24-9-2009 om 17:46)
Ze rijden ook altijd met hun kop naar beneden dus kunnen niet zien of er ook ander verkeer bestaat
Frank de Braal (24-9-2009 om 16:18)
Oudere mensen hebben altijd commentaar als je ze voorbijrijd op een racefiets. Je kunt bellen wat je wilt ze horen het toch niet en zeker niet met tegenwind. Als die eens wat vaker achterom zouden kijken kan veel schelen
Wielrenner too (24-9-2009 om 15:49)
@moeders Er zijn er niet zo heel veel die achter zo'n stinkbak gaan hangen hoor ! @ all .En waarom wel aan de kant gaan voor een auto die tegemoet komt en niet voor een groep fietsers je komt meer auto's tegen dan groote groepen hoor, Gun elkaar de ruimte!!! leven en laten leven.
Relativeren (24-9-2009 om 14:23)
@D .. Natuurlijk zijn er wel normale wielerliefhebbers die zich aan de regels houden, maar het valt toch op dat veel mensen hetzelfde ervaren en dan gaat het om de grotere groepen die echt aso weggedrag vertonen. Met meerderen naast elkaar over de dijk racen en waarvoor anderen de berm in moeten.
Wielrenner too (24-9-2009 om 13:18)
Ook op mijn gewone fiets rijd ik harder dan de (normale) fietser! en als ik bel om er lang te gaan omdat ze met zijn tweetjes het dubbelle fietspad nodig hebben krijg je nog een grote bek. Laat de ruimte en kijk regelmatig achter om dan wordt je niet verrast door snellere fietsers! Of wielrenners.
Moeders (24-9-2009 om 12:50)
En wat dacht je dan van die wielrenners die lekker achter je brommer gaan hangen ! Zij zien niet wat jij ziet, en als je opeens moet remmen zitten ze op je achterlicht of erger. Ik heb dit nu al diverse keren meegemaakt, en als je zegt dat ze op moeten hoepelen krijg je nog een grote bek ook !
Cookie-instellingen beheren