Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardleerse hardrijder (20) betrapt

Toegevoegd: 09-10-2009, 18.50 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - De politie heeft vrijdag het rijbewijs ingevorderd van een hardleerse 20-jarige hardrijder uit Oostburg.


De man reed vrijdag rond 12.00 uur met zeer hoge snelheid over de Baljuw Veltersweg in zijn woonplaats en bracht door zijn rijgedrag de veiligheid op de weg ernstig in gevaar. Veel leerlingen van een nabijgelegen school hadden op dat moment pauze en maakten gebruik van de weg.

De 20-jarige man was eerder al bekeurd voor het rijden van 160 km per uur en ook zijn rijbewijs was al eerder ingevorderd. Nu is de man dus voor de tweede keer zijn rijbewijs kwijtgeraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trauma (10-10-2009 om 18:47)
Die jongen zal wel een trauma van iets hebben, en er iedere keer hard voor weg willen rijden, omdat hij bang is. Maar ook bange mensen zijn een gevaar in het verkeer, dus alvorens het rijbewijs teruggegeven word, deze jongen heel grondig laten testen op zijn bangheid. Nog beter is op de fiets
Henk (10-10-2009 om 17:49)
Onterecht aangehouden. reed in wat hoog toerental maar absoluut niet hard. Politie probeert al maanden wat te doen aan zogenaamde hardrijders door Oostburg. Uit frustratie iemand aangehouden die voor de 3e x langs reed. Zie hieronder iemand schrijven over een speciale astra airride,twas een station
Vaisonne (10-10-2009 om 15:47)
Wat een ongelofelijke oen!! Ik vraag me af of mensen waarvan het rijbewijs is ingetrokken wel in zo'n 45km autootje mogen rijden. Daar zie je nl tegenwoordig heel veel jongeren in rijden. Rijbewijs ingevorder geldt voor alle soorten gemotoriseerd verkeer?
Astra on air (10-10-2009 om 14:44)
Wat ik me nu afvraag hoe heeft die politie het kunnen zien, als ze op het schoolplein staan en er zit een gebouw tussen, naar hun mening hebben ze het alleen maar gehoord en nx gezien dusja we zullen afwachten joww
Astra g on air (10-10-2009 om 14:42)
Betreffend dit onderwerp: er staat om te beginnen zeer hoge snelheid, ik weet niet wie het was, maar ik allesinds niet, ik reed met 35 km per uur hoog toerig in zn eerste versnelling, er staat druk op de weg, inverband met pauze, heb geen leerling gezien..
MEL (10-10-2009 om 14:28)
Er wonen daar meer van die snelheidsduivels of zou het dezelfde zijn geweest van vorig jaar. Toen werd ik in bebouwde kom van Schoondijke ingehaald door 2 snelle jongens en de ene ging zelfs vol gas de parallelweg (60) op om de ander weer bij te halen, waren dus duidelijk aan het racen!!
Cookie-instellingen beheren