Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardleerse hardrijder (20) betrapt

Toegevoegd: 09-10-2009, 18.50 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - De politie heeft vrijdag het rijbewijs ingevorderd van een hardleerse 20-jarige hardrijder uit Oostburg.


De man reed vrijdag rond 12.00 uur met zeer hoge snelheid over de Baljuw Veltersweg in zijn woonplaats en bracht door zijn rijgedrag de veiligheid op de weg ernstig in gevaar. Veel leerlingen van een nabijgelegen school hadden op dat moment pauze en maakten gebruik van de weg.

De 20-jarige man was eerder al bekeurd voor het rijden van 160 km per uur en ook zijn rijbewijs was al eerder ingevorderd. Nu is de man dus voor de tweede keer zijn rijbewijs kwijtgeraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (10-10-2009 om 13:46)
Misschien is het niet helemaal duidelijk.. Maar de jongen in kwestie is 2keer gesignaleerd met veel lawaai en een snelheid van 50per uur (waar je 30 mag) buiten de pauze.. Later word hij gepakt in een andere auto waar hij mee om een boodschap gaat.. Het verhaal klopt van 2 kanten niet...
Moraalridder (10-10-2009 om 13:07)
Je zou maar iemand doodrijden,gebeurt meestal door zulke dwazen die denken dat ze op een racebaan zitten en stoer willen doen. teveel testaron zeker.verstand komt met de jaren dus ik zeg laat hem nog maar eens proberen als hij 30 is of zo,zulke gasten krijgen hopelijk ooit verstand.
Japio (10-10-2009 om 11:49)
Voorlopig rijbewijs niet teruggeven en verplicht laten meegaan met brandweer of politie naar een ernstig ongeluk.
Peter (10-10-2009 om 10:46)
(vervolg) Dit vind ik persoonlijker effectiever dan 02:00 's nachts op de A58. Ik rij ook regelmatig te hard, maar wel met verstand dus niet binnen de bebouwde kom of op binnenwegen met veel recreatieverkeer. Deze jongen is niet hardleers maar dom, ik zeg psychologisch onderzoek en dan pas RB terug
Peter (10-10-2009 om 10:41)
Eigenlijk vindt ik dit een zeer goede actie van deze jongen. Niet omdat hij zich als een schlemiel gedraagt in het verkeer. Maar dat hij als voorbeeld wordt gesteld. Boodschap aan KLPD: ga in het kader van verkeerveiligheid een flitsen lees in de bebouwde kom.
Bleu scorpion (10-10-2009 om 09:53)
Jaja 2x heel slecht van die jongen maar dat heb je hé met opel astra G on air die kan vliege :-D maar het was heel stom om dat tedoen beter normaal rijden. ( gaat nu ook in de ronde dat de politie ook fouten heeft gemaakt dus ben benieuwt hoe dit afloopt. laterszz
Cookie-instellingen beheren