Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 82 km

Man gewond door slik op de weg

Toegevoegd: 02-11-2009, 19.08 uur
Door: Roland de Jong
OOSTERLAND - Bij een eenzijdig ongeval op de Jonkersweg in Oosterland is vanmorgen een man gewond geraakt. Het ongeluk vond plaats door slik op de weg.


De 26-jarige man uit Zierikzee reed omstreeks 09.15 uur in zijn auto over voornoemde weg. Hij raakte op een gegeven moment de macht over zijn stuur kwijt, reed van de weg en kwam tot stilstand in een sloot. Hier heeft de man enige tijd het bewustzijn verloren.

De Zierikzeeënaar is door ambulancemedewerkers en de brandweer uit zijn auto gehaald. Het letsel van de 26-jarige viel gelukkig mee, hij kon, na behandeling, het ziekenhuis weer verlaten. De auto, die nagenoeg geen schade had, is getakeld door een takelbedrijf.

De oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk slik op de weg. De veroorzaker van de modderige weg, een 45-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland, krijgt een proces-verbaal. Hij heeft na het ongeluk de weg schoongemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dominic (3-11-2009 om 13:03)
Die boeren moeten hun modder zooi gewoon opruimen, maar daar zijn ze te lui voor waarschijnlijk!!!!
Nacht rijder (3-11-2009 om 10:59)
In de morgen over dreischorsedijk niks aan de hand. Maar in de nacht dat ik op weg naar huis was op de zelfde dijk lagen dikke broke slik zo erg dat ik bijna benede lag slik oke maar zo veel.nee te gevaarlijk. ik snap de boeren wel. Wij houden er rekening mee doe jullie dat dan ook eens
Joost (3-11-2009 om 10:12)
De vervuiler betaald dat is nou eenmaal zo. natuurlijk kan niet na ieder kar die een spoor achterlaat direkt de boel worden opgeruimd. maar wie kontroleert dit en legt sankties op. De wegbeheerder die zelf zijn verantwoordelijkheden niet nakomt? gladheid door blad of sneeuw(ijs) enz.
Biker (3-11-2009 om 10:05)
Fietsers, als het gevaarlijk wordt dien dan een klacht in bij de wegbeheerder, dit is vaak het waterschap op polderwegen.
Polderbewoner (3-11-2009 om 09:41)
Na elke werkdag wordt er bij ons in de polder om 17.00 uur de spuitwagen ingezet om de slik weg te spuiten en schoon is het wegdeel. Het kan dus wel, hetgeen overdag wel oppassen blijft, maar als donker is alles veilig. Boer je bent verplicht op te ruimen en je blijft aansprakelijk als wat gebeurd.
Ondernemer (3-11-2009 om 08:55)
Elke ondernemer heeft verplichtingen,,dus ook boeren.Dat je niet na elke kar schoonmaak oke,,maar s àvond en s`nachts moet het gewoon opgeruimd worden,,,het is levensgevaarlijk voor fietsers en brommers die naar school gaan s`morgens vroeg.Kleine moeite om te sproeien met water als je klaar ben.
Cookie-instellingen beheren