Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond door slik op de weg

Toegevoegd: 02-11-2009, 19.08 uur
Door: Roland de Jong
OOSTERLAND - Bij een eenzijdig ongeval op de Jonkersweg in Oosterland is vanmorgen een man gewond geraakt. Het ongeluk vond plaats door slik op de weg.


De 26-jarige man uit Zierikzee reed omstreeks 09.15 uur in zijn auto over voornoemde weg. Hij raakte op een gegeven moment de macht over zijn stuur kwijt, reed van de weg en kwam tot stilstand in een sloot. Hier heeft de man enige tijd het bewustzijn verloren.

De Zierikzeeënaar is door ambulancemedewerkers en de brandweer uit zijn auto gehaald. Het letsel van de 26-jarige viel gelukkig mee, hij kon, na behandeling, het ziekenhuis weer verlaten. De auto, die nagenoeg geen schade had, is getakeld door een takelbedrijf.

De oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk slik op de weg. De veroorzaker van de modderige weg, een 45-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland, krijgt een proces-verbaal. Hij heeft na het ongeluk de weg schoongemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Mytilus (2-11-2009 om 23:11)
Wat zijn we weer lief voor elkaar! Laten we de gebaande wegen aanhouden. Dan omzeil je sowieso 999 van de 1.000 keer de Jonkersweg. We dienen serieus rekening te houden met polderwegen waar het in het najaar glibberig kan zijn. Dat weet je als je je tussen verdwaalde slikkerige kluiten verplaatst.
Eline (2-11-2009 om 22:44)
Het is zo makkelijk om weer te gaan zitten zeuren over slik op de weg.Het is zo makkelijk om de mensen die ervoor zorgen dat jij en ik te eten hebben af te gaan zitten zeiken. Ja ze veroorzaken slik en ja dat moeten ze opruimen.Maar zelf nadenken en je eigen verantwoording nemen mag ook nog steeds.
Www (2-11-2009 om 21:44)
Oordeel niet als je zelf geen boer bent door die blubber op de weg komen we weer aan eten ook voor die (stadse mensen) zo noem ik het maar die willen toch ook weer zuiker in de koffie en frites op hun bord dan moet wel de oogst binnen worden gehaald !!!
TT (2-11-2009 om 21:31)
Modder is inderdaad een groot probleem op de weg. maar zoals hier een boer vertelt: ze kunnen niet steeds de weg schoonmaken. dus gewoon een aangepaste rij-snelheid. Oefen maar vast al voor de winter haha. Vind andere banden hier ook niet voor nodig,gewoon wat langzamer rijden. No problema. Gr. TT
Mijzelf (2-11-2009 om 21:18)
@boertje, daar geef ik jullie helemaal gelijk in, het is gewoon onmogelijk om na iedere trekker een bezemwagen de weg op te sturen. ik vind gewoon dat de mensen die daar rijden er maar rekening mee moeten houden. ik rij regelmatig op zulke wegen en als je rustig rijd is er niks aan de hand.
Jacqueline (2-11-2009 om 21:01)
Ik rij scooter en moet 20 km rijden naar mijn werk. Maar als ik zie dat ik op het fietspad tractors tegen kom, want dat is de korste weg naar huis en hoeven ze het niet op te ruimen, want daar rijden toch alleen maar fietsen en scooters.
Cookie-instellingen beheren