Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond door slik op de weg

Toegevoegd: 02-11-2009, 19.08 uur
Door: Roland de Jong
OOSTERLAND - Bij een eenzijdig ongeval op de Jonkersweg in Oosterland is vanmorgen een man gewond geraakt. Het ongeluk vond plaats door slik op de weg.


De 26-jarige man uit Zierikzee reed omstreeks 09.15 uur in zijn auto over voornoemde weg. Hij raakte op een gegeven moment de macht over zijn stuur kwijt, reed van de weg en kwam tot stilstand in een sloot. Hier heeft de man enige tijd het bewustzijn verloren.

De Zierikzeeënaar is door ambulancemedewerkers en de brandweer uit zijn auto gehaald. Het letsel van de 26-jarige viel gelukkig mee, hij kon, na behandeling, het ziekenhuis weer verlaten. De auto, die nagenoeg geen schade had, is getakeld door een takelbedrijf.

De oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk slik op de weg. De veroorzaker van de modderige weg, een 45-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland, krijgt een proces-verbaal. Hij heeft na het ongeluk de weg schoongemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lianne van es (2-11-2009 om 20:53)
Als je 60 mag moet je dat ook kunnen rijden. En een bordje slik en de bende maar laten liggen is tegenwoordig mode.Het wordt echt tijd dat die boeren ook eens aangepakt worden. Tractoren te breed met dubbele banden,rijden harder dan de 25 die ze mogen Dus opruimen die handel en tegelijk!
Jordy (2-11-2009 om 20:41)
Op de parralelweg (fiets/brommerpad) naar Vlissingen oost lag ik vorige week ook bijna op m'n gezicht. Om half 7 's morgens in het donker zonder bordje heel de weg vol bonken slik. Da's echt niet fijn met een scooter ohr.. Schrok me rot.. Echt super gevaarlijk ongeacht je snelheid.
Renessenaar (2-11-2009 om 20:30)
Misschien is er te hard gereden.,maar dit is een veronderstelling. Wat wel waar is dat er gewoon slik op de weg lag. Deze (en andere) modderaars streng aanpakken.
Boertje (2-11-2009 om 20:28)
Wij kunnen als boer zijnde niet na iedere kar de weg schoonmaken dus daarom eerst borden en als we klaarzijn moeten we hem schoonmaken en andere weggebruikers moeten ook rekening houden met modder
Mijzelf (2-11-2009 om 20:08)
Maar als je je rijstijl een beetje aanpast dan kom je ook een heel eind. Als er normaal 60 gereden mag worden, dan wil dat niet zeggen dat je dat ook moet doen met modder op de weg. Als je dan 30 rijd dan heb je wel tijd om te reageren op je auto als hij gaat glijden.
Willem226 (2-11-2009 om 19:25)
Sommigen denken met een bord slik of modder dat ze daar mee klaar zijn geloof ik. Soms heb je rupsbanden nodig om van A naar B te gaan
Cookie-instellingen beheren