Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Naar Torentijd na glijpartij A58

Toegevoegd: 21-12-2009, 10.35 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een glijpartij heeft vannacht een man verraden die zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol achter het stuur was gekropen. De man moet zes dagen naar Torentijd want hij had ook nog een boete openstaan...


In de nacht van zondag op maandag kwam er bij de politie een melding binnen dat er op de A58 bij Goes een personenauto met geopende portieren in de berm van stond.
 
Toen dienstdoende agenten een kijkje gingen nemen op de A58, bleek uit sporen in de sneeuw dat de auto om zijn as was gedraaid en hierna in de berm terecht was gekomen.


 
De bestuurder, een 39-jarige man uit Gilze, verklaarde dat hij had moeten remmen voor een andere weggebruiker en dat hij de auto niet meer onder controle kreeg. De agenten hebben de man laten blazen en toen bleek dat hij gedronken had. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Uit onderzoek kwam naar voren dat de man drieënhalf keer meer had gedronken dan is toegestaan. Hij moest van de agenten zijn rijbewijs inleveren, maar dat rijbewijs was al een paar maanden ongeldig verklaard.

Ook bleek dat de man nog een onbetaalde boete van ruim € 400,- had openstaan. Deze boete kon de man niet direct betalen en derhalve is hij overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij de komende 6 dagen mag doorbrengen. Tijdens het transport naar Torentijd uitte de verdachte ook nog diverse bedreigingen naar de politieagenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ex torentyder (21-12-2009 om 23:38)
Met deze tyd zit je echt wel goed daar , en de geen die vroeg om te ruilen met hem JA HOOR GELIJK . en ja je hebt wel zeker tv kost je niets en goed te eten daar . zat er zelf vorig jaar kerst ook vanwege een boete en idd eigen schuld , maar was geen verkeerde tyd had het er beter dan thuis
Zomaar (21-12-2009 om 20:33)
Ja, kerstdagen daar vieren zonder vrienden/ familie heeft ie aan zichzelf te danken, en ja leg maar uit aan je baas dat je in de bak zit of hij moet toevallig vakantie hebben. Maar ook vervelend voor de belastingbetaler kost ons alleen maar geld.
Erwin (21-12-2009 om 20:08)
@Middelburger , jij weet het wel erg goed ,zeker zelf ook gezeten. Is inderdaad net een hotel ja daarbinnen,en als je de tv niet kunt betalen dan moet je zorgen dat je er niet in komt. Wie zijn gat brand moet op de blaren zitten. Het zal je kind aanrijden of je vriendin/vrouw..
Middelburger (21-12-2009 om 19:05)
@ marina als jij denkt dat het een hotel is.. Misschien zullen ze 1 maandje moeten boeken in dat hotel voor je. Kijken wat je zegt als je eruit komt. Tv krijg je trouwens alleen als je het kan betalen anders heb je niks. Sterkte voor deze man
Souburg (21-12-2009 om 17:03)
Mensen niet denken torentijd is hotel. Je denkt 'je mag lekker recreëren'. Vergeet maar, is uurtje per dag. Er is ook nog familie die degene nog wel zien? Wil ik nog wel eens meemaken dat die mensen er zitten die denken dat het hotel is
Harry (21-12-2009 om 16:48)
Die man gaat echt niet in een cel met tv en lekker eten hoor. Hij gaat gewoon in een mooie politiecel met een dun matrasje, geen tv, geen uitzicht en de enige luxe die hij heeft is z'n bic scheermesje en z'n 2 luchtmomenten per dag en met geluk mag hij nog een revuetje van een jaar terug lezen.
Cookie-instellingen beheren