Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Naar Torentijd na glijpartij A58

Toegevoegd: 21-12-2009, 10.35 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een glijpartij heeft vannacht een man verraden die zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol achter het stuur was gekropen. De man moet zes dagen naar Torentijd want hij had ook nog een boete openstaan...


In de nacht van zondag op maandag kwam er bij de politie een melding binnen dat er op de A58 bij Goes een personenauto met geopende portieren in de berm van stond.
 
Toen dienstdoende agenten een kijkje gingen nemen op de A58, bleek uit sporen in de sneeuw dat de auto om zijn as was gedraaid en hierna in de berm terecht was gekomen.


 
De bestuurder, een 39-jarige man uit Gilze, verklaarde dat hij had moeten remmen voor een andere weggebruiker en dat hij de auto niet meer onder controle kreeg. De agenten hebben de man laten blazen en toen bleek dat hij gedronken had. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Uit onderzoek kwam naar voren dat de man drieënhalf keer meer had gedronken dan is toegestaan. Hij moest van de agenten zijn rijbewijs inleveren, maar dat rijbewijs was al een paar maanden ongeldig verklaard.

Ook bleek dat de man nog een onbetaalde boete van ruim € 400,- had openstaan. Deze boete kon de man niet direct betalen en derhalve is hij overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij de komende 6 dagen mag doorbrengen. Tijdens het transport naar Torentijd uitte de verdachte ook nog diverse bedreigingen naar de politieagenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (21-12-2009 om 16:39)
Beetje jammer dat deze pauper die al zeer herhaaldelijk de kans heeft gehad te betalen een eerlijke diender moet bedreigen vanwege zijn eigen nalatigheid,
Jan (21-12-2009 om 16:39)
En als deze gastvrijheid (die de belastingbetaler meer dan 400 euro per dag per ged. kost) niet bevalt dan kan ie op rijkskosten zn vrienden of familie bellen met de vraag of zij het openstaande bedrag komen brengen en dan kan ie alsnog naar huis.
Jan (21-12-2009 om 16:38)
Die beste man zal het niet slecht hebben, de vleugel is mooi versierd tot een kerstboom aan toe, hij mag deelnemen aan een speciale kerkdienst, hij krijgt een erg luxe kerstdiner waar menig bijstandgezin van kan watertanden en zn celdeur staat open van 8 tot 5.
Verdrietige moeder (21-12-2009 om 16:29)
Hoe raakt iemand aan de drank verslaafd? Vaak zijn er veel onderliggende problemen. Het is een vluchten in, en is helaas net als elke andere verslaving niet makkelijk af te leren. Ik oordeelde ook snel, maar nu ik het van dichtbij meemaak,gaat mijn mond dicht.
Frederik (21-12-2009 om 15:17)
Los even van goed of fout......... Ik lees in de reacties dat het de betreffende persoon wel goed uit zal komen om in een warme cel met TV etc zijn dagen door te brengen. Als dat zo is dan stel ik me de vraag of er iemand is die met hem wil ruilen.
Ex torentyder (21-12-2009 om 14:36)
Hahahaha wat een lachertje ... nou die treft het daar . beter kan je niet hebben torentyd goed geregeld tv lekker eten ... echt vakantie daar rond deze tyd (zat er zelf vorig jaar)
Cookie-instellingen beheren