Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Naar Torentijd na glijpartij A58

Toegevoegd: 21-12-2009, 10.35 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een glijpartij heeft vannacht een man verraden die zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol achter het stuur was gekropen. De man moet zes dagen naar Torentijd want hij had ook nog een boete openstaan...


In de nacht van zondag op maandag kwam er bij de politie een melding binnen dat er op de A58 bij Goes een personenauto met geopende portieren in de berm van stond.
 
Toen dienstdoende agenten een kijkje gingen nemen op de A58, bleek uit sporen in de sneeuw dat de auto om zijn as was gedraaid en hierna in de berm terecht was gekomen.


 
De bestuurder, een 39-jarige man uit Gilze, verklaarde dat hij had moeten remmen voor een andere weggebruiker en dat hij de auto niet meer onder controle kreeg. De agenten hebben de man laten blazen en toen bleek dat hij gedronken had. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Uit onderzoek kwam naar voren dat de man drieënhalf keer meer had gedronken dan is toegestaan. Hij moest van de agenten zijn rijbewijs inleveren, maar dat rijbewijs was al een paar maanden ongeldig verklaard.

Ook bleek dat de man nog een onbetaalde boete van ruim € 400,- had openstaan. Deze boete kon de man niet direct betalen en derhalve is hij overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij de komende 6 dagen mag doorbrengen. Tijdens het transport naar Torentijd uitte de verdachte ook nog diverse bedreigingen naar de politieagenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (21-12-2009 om 11:02)
Die torentijd, ik lach erom en die vent zal lachend die zittende hotel verlaten! Letterlijk hoor, de gevangenis is net een hotel! Je krijgt een eigen cel met een teeveetje erin, er is een recreatiezaal! je mag bezoek ontvangen! Ik kan dat weten want me broer zat er ook vast!
Kees (21-12-2009 om 10:48)
Kost dat dat dan geen geld? wie moet het betalen zijn onkosten in de bak? voor wat die zelf doet wat niet goed is.onze belasting,dat moet ook maar es klaar zijn,pluk zijn rekening leeg wat ie heeft staan,en terecht.zelf voor de kosten opdraaien!
Erik (21-12-2009 om 10:47)
Tja, met drank, zonder rijbewijs, terwijl het spekglad is, dat is vragen om problemen. Bezint eer gij begint.... Ik zou nog een paar dagen extra geven voor de beledigingen, de politie doet ook gewoon haar werk
John (21-12-2009 om 10:46)
Fijne kerst voor deze man!
Zoop (21-12-2009 om 10:43)
Gewoon vast laten zitten tot volgend jaar, anders rijd hij vast en zeker met de feestdagen ook weer zat rond...
Cookie-instellingen beheren