Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 457 km

Twee drugsdealers aangehouden

Toegevoegd: 19-02-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Afgelopen woensdag heeft de politie twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden.


De twee dealers, een vrouw van 30 en een man van 22 jaar oud uit de gemeente Sluis, zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris en zijn in bewaring gesteld. De vrouw werd woensdagochtend aangehouden in haar woning en de man is 's middags op het politiebureau in Terneuzen aangehouden.

Uit onderzoek door bureau Houdgreep is gebleken dat beide verdachten zich al ruim een jaar bezig hielden met de verkoop van soft- en harddrugs (wiet en speed) in Zeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ind0ctr1n3 (20-2-2010 om 13:25)
Je kan niet verwachten dat als je de coffeeshops gaat sluiten (Checkpoint) de criminaliteit juist minder wordt. Hoe naief zijn jullie eigenlijk?
G. (20-2-2010 om 13:23)
Minderjarigen die harddrugs kopen worden beinvloedt door opvoeding, omgeving en karakter. Niet door de drugsdealer waar ze naartoe gaan om de drugs te scoren. Soms gaat het wel om een paar tientjes bijverdienen!!!! Vaak door mensen die niet rondkomen en Moeten werken voor die Bijstand!!
M (20-2-2010 om 12:46)
Kom maar eens kijken in de stijn streuvelsstraat s,avonds daar dealen de jochies van 15 tot 25 gewoon openlijk op straat de halve straat weet en ziet het maar politie die zie je er niet . terwijl het op het buro bekend is dus het gaat gewoon door er wordt niks tegen gedaan
G. (20-2-2010 om 11:39)
Ga ga ga, lekker alcohol halen bij de plaatselijke supermarkt en aan mij beweren dat dat geen harddrugs is! Stelletje schijnheiligen (Het moest in een aantal keren geschreven worden, vanwege het maximaal gebruik van tekens)
G. (20-2-2010 om 11:38)
En dat er jongeren zijn die de hard-drugs halen is zeker erg, maar wel altijd nog een kwestie van opvoeding, omgeving en eigen karakter!! En dus niet alleen de schuld van de kleine dealer.
G. (20-2-2010 om 11:37)
Soms gaat het wel maar om een paar tientjes!!! 'En niet om duizenden euro's. Mensen die dat schrijven zijn onwetend! En er zijn ook mensen die zelfs moeten werken voor hun bijstand! En dan nog niet rond kunnen komen... dan zijn een paar tientjes extra dus wel lekker!!
Cookie-instellingen beheren