Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee drugsdealers aangehouden

Toegevoegd: 19-02-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Afgelopen woensdag heeft de politie twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden.


De twee dealers, een vrouw van 30 en een man van 22 jaar oud uit de gemeente Sluis, zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris en zijn in bewaring gesteld. De vrouw werd woensdagochtend aangehouden in haar woning en de man is 's middags op het politiebureau in Terneuzen aangehouden.

Uit onderzoek door bureau Houdgreep is gebleken dat beide verdachten zich al ruim een jaar bezig hielden met de verkoop van soft- en harddrugs (wiet en speed) in Zeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (19-2-2010 om 21:27)
Die bijstandsuitkering hebben ze waarschijnlijk al en het is voor die dealers gewoon BIG business ! Laat ze de evt. ten onrechte verkregen uitkeringen ook maar terug betalen.
R. (19-2-2010 om 21:05)
Wie zegt dat het niet in combinatie met de uitkering gebeurde? Lijkt me echt niet ondenkbaar!
Harry (19-2-2010 om 20:55)
MAAR NATUURLIJK MOGEN ZE BIJVERDIENEN!!! maar zullen we afspreken dat ze dan ALLEEN AAN JOU KINDEREN/PARTNER/FAMILIELEDEN DEALEN? scheelt een hoop ellende in andere families. en het kan toch geen kwaad zeg je? dus wat houdt je tegen? 'Gewoon' gaan werken is geen optie zeker?
Bram (19-2-2010 om 20:24)
Chalty, ik blijf uit de bijstand door gewoon normaal te werken. Kan dus ook. Hoef je niet voor te dealen! Of bedoel je eigenlijk te zeggen: naast de bijstandsuitkering nog een leuke "bijverdienste" Snoeihard aanpakken, geeft alleen maar criminaliteit!
Vlinder (19-2-2010 om 20:19)
@Chalty; Pardon! Je kan niet menen dat je het goedkeurd dat men dealt in harddrugs. Wiet kan je in kleine hoeveelheden gewoon bij een shop kopen, al ligt het wat aan banden. Maar harddrugs, kom op zeg! En wij maar belasting betalen voor dergelijke "bijverdieners". Zoek toch een baan!
Derk (19-2-2010 om 20:15)
Een gevolg van het sluiten van de coffeeshop. Nu verkoopt de wietdealer ook speed.
Cookie-instellingen beheren