Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Extra controles wegwerkzaamheden Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-03-2010, 18.51 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel.


Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 kilometer per uur. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen. Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden. Er zijn nu al snelheden gemeten van meer dan 120 kilometer per uur.

De boetes voor snelheidsovertredingen bij werkzaamheden zijn aanzienlijk hoger dan de 'normale' tarieven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (15-3-2010 om 20:52)
Klopt. Ben daar vandaag nog ingehaald door een politieauto die geen 70km/h reed. Stond daarna stil bij de benzinepomp. Je mag er alleen GEEN opmerking over maken. Nee da's het goede voorbeeld.
A. van der veen (15-3-2010 om 20:46)
De strook, waar 70 kilometer gereden mag worden is veel te lang. de eerste kilometer na de snelheidsbeperking wordt er totaal geen werk uitgevoerd. dit irriteert enorm. geen wonder dat iedereen harder rijdt.
SlowRider (15-3-2010 om 20:27)
Ter hoogte van Middelburg 90 km/h is ook gewoon flauwekul want ze zijn daar echt niet bezig aan de weg, ik heb ze in iedergeval nog nooit gezien. Ze zijn daar in de buurt wel bezig maar volgens mij ondervinden ze daar geen hinder van als je te hard rijd. Ik zie daar dus geen gevaar !
Leon (15-3-2010 om 19:46)
Alle respect voor de wegwerkers hoor,maar zoveel gevaar lopen ze volgens mij niet.Er staan daar vangrails en hekken waar ze achter werken. En eerst zouden de werkzaamheden tot medio April duren,nu staat er al Mei op de borden.Maandje extra boetes innen!?
Fugazzi (15-3-2010 om 19:40)
Goed zo, aanpakken die verkeershufters. En het spekt de overheids kas ook nog lekker. Ga zo door !!
Joqster (15-3-2010 om 19:26)
Agossie hebben we weer een melkkoe gevonden??? Hele dagen geen wegwerker te vinden in de wijde omtrek maar denk erom dat je niet te hard rijdt. En mensen die zeuren dat ze ingehaald worden.....alsof dat niet vaker gebeurt bij gewoon verkeer. Pffff om moe van te worden....
Cookie-instellingen beheren