Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 361 km

Extra controles wegwerkzaamheden Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-03-2010, 18.51 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel.


Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 kilometer per uur. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen. Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden. Er zijn nu al snelheden gemeten van meer dan 120 kilometer per uur.

De boetes voor snelheidsovertredingen bij werkzaamheden zijn aanzienlijk hoger dan de 'normale' tarieven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Weggebruiker (15-3-2010 om 18:57)
Laat de politie dan ook op de A58 ter hoogte van Middelburg stevig controleren. Er geldt daar een snelheidsbeperking van 90 km, maar de meeste automobilisten trekken zich daar niets van aan.
Cookie-instellingen beheren